Kolluk kuvvetlerine her gün sıcak çorba ikram ediyor - Son Dakika
Güncel

Kolluk kuvvetlerine her gün sıcak çorba ikram ediyor

Kolluk kuvvetlerine her gün sıcak çorba ikram ediyor

Sivas'ın Altınyayla ilçesinde lokanta sahibi Muammer Yeskin, pandemi nedeniyle denetimlerini hız kesmeden sürdüren kolluk kuvvetlerine her gün sabahları sıcak çorba akşamları ise çay ikram ediyor.

11.03.2021 13:26  Güncelleme: 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Altınyayla ilçesinde lokanta sahibi Muammer Yeskin, pandemi nedeniyle denetimlerini hız kesmeden sürdüren kolluk kuvvetlerine her gün sabahları sıcak çorba akşamları ise çay ikram ediyor.

Ülkemizde etkisini sürdüren korona virüsün yayılımını azaltmak için mücadele tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda Sivas Altınyayla ilçesinde görev yapan kolluk kuvvetleri ilçenin giriş ve çıkışlarında toplam dört noktada 7-24 yol kontrolü yapıp şoför ve vatandaşları maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarıyor. Pandemi dolayısıyla ilçede görev yapan polis ve jandarma ekiplerine ise hayırsever lokanta sahibi Muammer Keskin tarafından her gün sabahları sıcak çorba, akşamları ise sıcak çay ikram ediliyor. Çorba dağıtımına ilçe Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman, Jandarma komutanı Fatih Yıldız, Polis Merkez Amiri Birol Karaca ve Belediye Başkan Vekili Önder Özbek'te katıldı.

Altınyayla ilçesi Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman, Keskin'in ikramına destek verip, " Pandemi döneminde vefakarca, cefakarca çalışan polisimizin jandarmamızın yanındayız. Maske, mesafe ve temizlik konusunda herkesi uyardılar. 7-24 burada nöbet tuttular. İlçemizde ki vakalarda artış eğiliminde olduğu için bu son 2 haftadır daha fazla bir mesai sarf ettiler. Bugün onların yanlarında olduğumuzu belirtmek için çay ve çorba ikramımız oldu" dedi.

Keskin'in kızı Gülden Keskin, her sabah çorba dağıttıklarını belirterek, " Pandemi nedeniyle 7-24 nöbet tutan askerimizin polisimizin her zaman yanındayız. Her sabah onlara çorba ikram ediyoruz. Akşamları da çay ikram ediyoruz. Sonuçta onlar bizim için burada nöbet tutuyorlar" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kolluk kuvvetlerine her gün sıcak çorba ikram ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement