Kolombiya'da şiddetli yağışlarda 2 kişi öldü, 23 kişi yaralandı - Son Dakika

Kolombiya'da şiddetli yağışlarda 2 kişi öldü, 23 kişi yaralandı

18.01.2023 07:16
Kolombiya'da şiddetli yağışlarda 2 kişi öldü, 23 kişi yaralandı

Kolombiya'nın Antioquia yönetim bölgesinde, şiddetli yağışların yol açtığı toprak kaymalarında 2 kişi öldü, 23 kişi yaralandı.

Kolombiya'nın Antioquia yönetim bölgesinde, şiddetli yağışların yol açtığı toprak kaymalarında 2 kişi öldü, 23 kişi yaralandı.

Ülkenin en büyük ikinci kenti Medellin'de etkili olan şiddetli yağış, sel ve toprak kaymasına yol açtı.

Saatlerce etkili olan sağanakta sele kapılan araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti, 23 kişi yaralandı.

Antioquia Afet Risk Yönetimi İdari Yönetimi, Medellin için kırmızı alarm verildiğini, ilerleyen günlerde yağışların etkisini daha da arttırabileceğini bildirdi.

Gece boyunca arama kurtarma faaliyetleri yürüten ekipler, çok sayıda kişiyi mahsur kaldığı yerden kurtardı.

Sosyal medyada yer alan görüntülerde, yüzlerce evi su bastığı ve kentte büyük miktarda hasar oluştuğu yer alıyor.

Kolombiya'da her yıl şiddeti yağışlar sonucu sel ve heyelanlarda çok sayıda kişi hayatını kaybediyor, ciddi miktarda hasar meydana geliyor.

Kaynak: AA
YORUMLAR
500
Elini başına götürdü, canlı yayında aniden yere düştü Elini başına götürdü, canlı yayında aniden yere düştü Kolombiya, 2026'ya kadar 750 bin hektar araziyi yeniden ağaçlandırmayı planlıyor Kolombiya, 2026'ya kadar 750 bin hektar araziyi yeniden ağaçlandırmayı planlıyor

Son Dakika Güncel Kolombiya'da şiddetli yağışlarda 2 kişi öldü, 23 kişi yaralandı - Son Dakika


Advertisement