Koltuk Değnekleriyle Şehit Mezarlarından Tek Tek Dua Okudu - Son Dakika
Güncel

Koltuk Değnekleriyle Şehit Mezarlarından Tek Tek Dua Okudu

Koltuk Değnekleriyle Şehit Mezarlarından Tek Tek Dua Okudu

Adana’da Kurban Bayramı öncesi şehit yakını olan olmayan herkes şehitliğe akın ederken, koltuk değneğiyle gelip her mezarın başında dua eden bir kişi dikkat çekti.

31.08.2017 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da Kurban Bayramı öncesi şehit yakını olan olmayan herkes şehitliğe akın ederken, koltuk değneğiyle gelip her mezarın başında dua eden bir kişi dikkat çekti.

Kurban Bayramı öncesi Asri Mezarlıkta bulunan Garnizon Şehitliğine şehit anne, baba, eş ve çocuklarının yanı sıra hiç şehit yakını olmayan vatandaşlar da akın etti. Şehitlerin kabri başına gelen vatandaşlar uzun uzun dua okudu. Türk Bayraklarıyla donatılan şehitliğe gelen ve koltuk değnekleriyle güçlükle yürüyen bir kişi de dikkat çekti. Koltuk değnekli şahıs bütün mezarları tek tek dolaşıp dua etti. Adını söylemek istemeyen vatandaş gazi ve şehit yakını olmadığını mezara geldiğinde ilk önce vatanları için canlarını hiçe sayan şehitleri ziyaret etmek istediğini söyledi.

Valilik tören düzenledi

Şehit yakınları ve vatandaşların yanı sıra Adana Valiliği tarafından şehitlikte tören düzenlendi. Törene Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, komutanlar katıldı. Tören, duaların okunmasıyla başladı. Duadan sonra Vali Demirtaş ve beraberindeki protokol şehit yakınlarının bayramını kutlayıp onlara gül ve karanfil verdi. Şehit yakını ve protokol duygusal anlar yaşandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Koltuk Değnekleriyle Şehit Mezarlarından Tek Tek Dua Okudu - Son Dakika


Advertisement