Komşuları tarafından saldırıya uğrayan adamdan konuyla ilgili açıklama geldi - Son Dakika
3.Sayfa

Komşuları tarafından saldırıya uğrayan adamdan konuyla ilgili açıklama geldi

"Gürültü yapmayın, uyuyamıyorum" diye mesaj attığı komşuları tarafından darp edilen İskender Karaduman olayla ilgili olarak konuştu. "Her mesajımda özellikle lütfen kelimesini nazikçe belirttim" diyen Karaduman, olay sonrasında ailece kötü günler geçirdiklerini söyledi.

16.12.2019 15:40  Güncelleme: 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy Yeşilköy'de alt katta bulunan komşuları tarafından saldırıya uğrayan İskender Karaduman'dan yeni açıklama geldi. Komşularının gözaltına alınarak adliyeye sevk edilmesini değerlendiren Karaduman, "Bu işin sonuna kadar da arkasında olacağımı herkesin bilmesini istiyorum" dedi.

Yeşilköy'de alt katta bulunan komşusuna 'Gürültü yapmayın uyuyamıyorum' diye mesaj atan adama, komşuları saldırdı. Saldırı sonrası yaralanan adam hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan komşu ve iki oğlu serbest bırakıldı. Saldırı anları binaya ait güvenlik kamera görüntülerine saniye saniye yansıdı. Olayın görüntülerinin ortaya çıkması üzerine baba ile 2 oğlu Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile tekrar gözaltına alındı. Gözaltında bulunan 3 kişi Yeşilköy Şehit Şakir Tosun Polis Merkezi Amirliği'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardında adliyeye sevk edildi.

Komşuları tarafından saldırıya uğrayan adamdan konuyla ilgili açıklama geldi

KARADUMAN: "HER MESAJIMDA ÖZELLİKLE LÜTFEN KELİMESİNİ NAZİKÇE BELİRTTİM"

Komşuları tarafından evinde darp edilen İskender Karaduman'dan gözaltılarla ilgili yeni açıklama geldi. Olay anını anlatan Karaduman şöyle konuştu; "Olay günü saat 20.30 sıralarında alt komşumuz olan Ali beye mesaj attım. Lütfen biraz daha sessiz olur musuz? Çok gürültü yapıyorsunuz, uyuyamıyorum diye. Mesajımı almış olmasına rağmen gürültü devam etti. Saat 23.36'da tekrar mesaj attım. Her mesajımda özellikle lütfen kelimesini nazikçe belirttim. Uyuyamıyorum,rahatsızım diye bir mesaj daha attım. Bu mesajın üzerinden iki dakika sonra arka arkaya kapım tekmelendi ve küfür ederek içeri girmeye çalışıldı. Çocuklarım korkudan titremeye, ağlamaya başladı. İki tane oğlum var. Çok kötü anlar yaşadık. Daha sonra içeri girdiklerinde kendimi korumak istedim ve darp etmeye başladılar. Beni içeri kadar sürükleyip koltuğun üzerinde boynuma basarak hareket etmememi sağladılar. İki oğlu Okan ve Gökhan biri sağdan biri soldan beni yumruklamaya başladılar. Bu arada eşim çığlık çığlığa bağırıyor, sinir krizi geçiriyor ve iki tane çocuğumun önünde evime, haneme tecavüz ettiler."

İskender Karaduman yaşanan olay sonrası ailece kötü günler geçirdiklerini söyledi. Özellikle çocuklarının olaydan çok etkilendiğini ifade eden Karaduman hukuki sürecin sonuna kadar arkasında olacağını söyledi. Türk halkına destekleri için teşekkür eden Karaduman, "Ben ve özellikle çocuklarım iki gündür uykusuz. Uyuyamıyorlar, okula gidemiyorlar, baba yanımızdan ayrılma diyorlar. Çok zor günler geçiriyoruz, eşim ilaçlarla ayakta duruyor. Çocuklarım evde duramıyor, anneannelerine gittiler. Bu travmayı nasıl atlatacaklar bilmiyorum. Olay medyaya yansıdıktan sonra infial yarattı. Herkes bu olaya çok ciddi tepki gösterdi. Şu anda gözaltına alınmışlar. Umarım adaletimiz gerekli cezayı kendilerine verecektir. Biz o zaman rahatlayacağız. Bu işin sonuna kadar da arkasında olacağımı herkesin bilmesini istiyorum. Bana destek olan tüm Türk halkına yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

Komşuları tarafından saldırıya uğrayan adamdan konuyla ilgili açıklama geldi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Komşuları tarafından saldırıya uğrayan adamdan konuyla ilgili açıklama geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • BEN: barbarlığa bakar mısın? Yazıklar olsun 48 0 Yanıtla
  • nuri atasev: 3 kişi haneye baskın ve çete olmaktan yargılanmaları gerekir adalet var bu ülkede. 37 1 Yanıtla
  • Ahmet şahit: Toplumun ayarı kaçtı maalesef... Hiç iyiye gitmiyoruz 34 0 Yanıtla
  • A.A. : Toplu halde yaşamayı beceremeyen bunlar gibi bir sıgırda bizim üst katta var. Allah apartmanda yaşayanlara sabır versin en iyisi müstakil ev. 31 0 Yanıtla
  • ysn: şimdi asıl soru şu makandalar serbest bırakılmış sonrasında görüntüler ortaya çıkınca tekrar gözaltına alınmış ya bi işide doğru yapın be arkadaş 27 1 Yanıtla
  • İnsan gibi olmayan komşu mağduru: İnsanın 3 dokunulmazı vardır canı, malı ve ırzı. Bu magandalar eve izinsiz girip bu 3 dokunulmazıda tehdit etmiş sayılmalılar ve bu tehditin cezası en az 2 seneden aşağı olmamalı ki bir daha kimse kimsenin evine böyle dalamasın. Ama verdikleri 2 sene ertelemeli falan filan olmayacak kardeşim net 2 sene yatacak... 27 0 Yanıtla
  • SSS: ALLAHIM HAYIRLI KOMŞU VERSİN DİYE DUA ETMEK LAZIM 25 0 Yanıtla
  • Cihan : ulan neyinize güveniyorsunuz evini bastığın adam çekip silahı üçünüzüde vursa ne olucaktı geberip gidicektiniz ama olan sizin gibi aptallar yüzünden adama olucaktı ev basmak ne demek ? Adalet adalet olsa ağırlaştırılmış müebbet verir bu tür adiligi yapanlara 14 0 Yanıtla
  • GELECEK: bu ülkede adalet aramak genel evde bakire aramak gibidir 12 0 Yanıtla
  • hakan: herkes kendi adaletini kendisi sağlasın... 0 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Osmaniye'de uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı
    13:00 Osmaniye'de uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

    Osmaniye'de jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde düzenlediği operasyonlarda, gözaltına alınan 7 şüpheliden 2'si tutuklandı. Yapılan aramalarda ise 31 gram bonzai maddesi, 8 sentetik hap, 2 gram metamfetamin maddesi ve 1 gram eroin maddesi ele geçirildi.

  • Safranbolu'da Kaçak Kazı Yapan 3 Kişi Yakalandı
    12:59 Safranbolu'da Kaçak Kazı Yapan 3 Kişi Yakalandı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan bölgede kaçak kazı yapan 3 kişi jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Şahıslarla birlikte çeşitli kazı malzemeleri ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ancak serbest bırakıldı.

  • Hasanbeyli ilçesinde otomobil alev alıp yandı, 1 kişi yaralandı
    12:59 Hasanbeyli ilçesinde otomobil alev alıp yandı, 1 kişi yaralandı

    Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil yol kenarına savruldu ve alev aldı. Kazada 1 kişi yaralandı. İtfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi.

  • Mardin'de okul çevreleri ve servis araçlarında denetim gerçekleştirildi
    12:57 Mardin'de okul çevreleri ve servis araçlarında denetim gerçekleştirildi

    Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından çocuk ve gençlerin korunması amacıyla okul çevreleri ve servis araçlarında denetim yapıldı. 68 ekip ve 140 personelin katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerde, birçok farklı mekan ve bina kontrol edildi. Ayrıca, bin 256 kişi sorgulandı ve 226 servis aracı denetlendi. Denetimler sonucunda bir sürücüye cezai işlem uygulandı.

  • Karaman'da arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada şüpheli tutuklandı
    12:48 Karaman'da arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada şüpheli tutuklandı

    Karaman'ın Lale köyünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada İ.Ü., akrabası A.Ü.'yü silahla yaraladıktan sonra kaçtı. Jandarma ekipleri tarafından yakalanan İ.Ü. tutuklandı. Yaralanan A.Ü.'nün hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı
    12:41 Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, elektrikli bisiklet ile otomobil çarpıştı ve 1 kişi yaralandı. Kazanın anı güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

  • Yalova'da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı tutuklandı
    12:34 Yalova'da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı tutuklandı

    Yalova Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, C.G. ve M.B. isimli şüphelilerin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. Yapılan operasyonlarda 223,16 gram skunk, 273 ekstazi hap, 83 sentetik ecza grubu hap ve 2 hassas terazi ele geçirildi. C.G. ve M.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Şişli'de Cevahir AVM'de İntihar
    12:34 Şişli'de Cevahir AVM'de İntihar

    Şişli'de bulunan Cevahir AVM'de sabah saatlerinde kimliği öğrenilemeyen bir erkek şahıs, 5. kattan aşağıya atlayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından AVM'de girişler bir süreliğine durduruldu ve polis ekipleri inceleme başlattı.

  • Mardin'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı
    12:34 Mardin'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

    Mardin Üçyol mevkiinde plakaları ve markaları belirlenemeyen otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada yaralanan 2 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement