Komşusuyla yasak aşk yaşayan kadının koronavirüs testi pozitif çıktı - Son Dakika
Magazin

Komşusuyla yasak aşk yaşayan kadının koronavirüs testi pozitif çıktı

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programında 4 aylık bebeğinin babası komşusu çıkınca sevinmesiyle bir anda Türkiye'nin gündemine gelen ve kadın sığınma evine yerleştirilen Esra K.'nın koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. Bu gelişme sonrası Esra Erol'un ekibinin panik yaşadığı öğrenildi.

01.10.2020 08:09  Güncelleme: 08:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz haftalarda ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programını katılan Esra K. 4 aylık bebeğinin kendisinden yaşça büyük olan komşusundan olduğunu söyledi. Programda yapılan DNA testinde bebeğinin babası komşusu çıkınca sevinmesiyle bir anda Türkiye'nin gündemine gelen Esra K. İstanbul'dan Aydın'a döndü.

Memleketi Aydın Nazilli'ye gelişinde polis merkezine götürülen ve ifadesi alınan Esra K.'ye, yerleştirildiği sığınma evinde Kovid-19 testi yapıldı. Test sonucu pozitif çıkan Esra K., hastanede tedaviye alındı. Esra K. ile temas eden sığınma evindeki 2 personelin ise evde karantinaya alındığı öğrenildi. Esra K.'nin kızı ise devlet korumasına alındı.

ESRA EROL'UN EKİBİ PANİK OLDU

Öte yandan Esra K.'nın koronavirüse yakalanmasının ardından Esra Erol'un programında çalışan ekipte panik başladığı öğrenildi. Program ekibi ve Esra Erol'un son durumu henüz bilinmiyor.

NE OLMUŞTU?

Esra Erol'un programındaki skandal Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü. 4 aylık bebeğin, resmi babasından değil, komşudan olduğu ortaya çıkmıştı. DNA sonuçlarından sonra eşini aldatan annenin, "Allah'ıma çok şükür, biliyordum zaten" sözleri tepki çekmişti.

Komşusuyla yasak aşk yaşayan kadının koronavirüs testi pozitif çıktı

Son Dakika Magazin Komşusuyla yasak aşk yaşayan kadının koronavirüs testi pozitif çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • Ferman: Virüs mirus işlemez,kendisi zaten virüs 113 0 Yanıtla
  • Hasan Blackbilal: İlahi Adalet.. 84 1 Yanıtla
  • adanalı: virüs kendinden daha tehlikeli pisliklere bulaşıyor demek ki 59 1 Yanıtla
  • gkhn: boş bi program yemin ediyorum.... 41 0 Yanıtla
  • Daha burdamısın: Allah rızası için Esra kaybol, yok ol.. 21 3 Yanıtla
  • MUSTİ: BU HABERLER İLE YETERNCE MİDEMİZİ BULANDIRIYOSUNUZ YANİ TÜRKİYE DE İLKMİŞ GİBİ SANKİ BAŞKA ÜLKEDE YOKMUŞ GİBİ BUNU GÜNDEM YAPARAK BUNDAN PRİM YAPMAK HİÇ HOŞ DEĞİL BU OLAYI ACAYİPLEŞTİRMEK BİZİ NE İLGİLENDİRİYOR MİLLETİN AHLAKSIZLIĞI VEYA ÖZEL HAYATI RTÜK BU KONUYLA İLGİLENMELİ BU AHLAKSIZLIKLARI BU GENÇLİK DAHA NEKADAR İZLİYECEK MERAK KONUSU VALLA PES BİZ BIKTIK ARTIK YA ... 18 0 Yanıtla
  • Hatice: Bence bu kadın virüse bulaşmıştır!!! 16 2 Yanıtla
  • Eyyüp YAMAK: Ahlaksız program ve dizilerle manevi tahribat yapan bu programların yayından kaldırılması lazım.Yazıklar olsun size ve size göz yumanlara.. 15 1 Yanıtla
  • vatan : yav virüs falan yok rtuk programa cezaverdi tahminen 2 hafta bunlarda hepimiz karantinaya giriyoz diyecekler 15 0 Yanıtla
  • VATANDAŞ: UMARIM KORONA ELİ BOŞ GİTMEZ. BU KARAKÖY ARTIĞINIDA GÖTÜRÜR 14 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement