Kömürlükte Çıkan Yangın 3 Evi Kül Etti - Son Dakika
Güncel

Kömürlükte Çıkan Yangın 3 Evi Kül Etti

Kömürlükte Çıkan Yangın 3 Evi Kül Etti

Edirne'de bir evin kömürlüğünde çıkan yangın sonucu aynı bahçe içerisinde bulunan 3 ev kullanılmaz hale geldi.

18.11.2012 10:17  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan ilçesinde, bir evin kömürlüğünde çıkan yangın sonucu aynı bahçe içerisinde bulunan 3 ev kullanılmaz hale geldi.

Olay, gece saat 00.30 sıralarında, Yenimescit Mahallesi Şehit Piyade Er Hüseyin Karagöz Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 54 yaşındaki evli ve bir çocuk babası Sedat Gılbaz'a ait kömürlükte, bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, birbirine yakın olan Sedat Gılbaz, Mithat Gılbaz ve Vedat Gılbaz'a ait evlere sıçradı. Yangına uykuda yakalanan Gılbaz ailesi, çevredekiler tarafından uyandırılarak, dışarıya çıkartılırken, Vedat Gılbaz'a ait evde tek başına kalan ve özürlü olduğu öğrenilen annesi 90 yaşındaki Ayşe Gılbaz ise akrabaları tarafından evden dışarı çıkarıldı. Durumun itfaiyeye bildirilmesinin ardından çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine geldi. Kısa sürede yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, yangının, yanan evlere bitişik olan diğer evlere sıçramaması için müdahale yaptı.

Dumanı gören çok sayıda vatandaş ise, panik içinde kendilerini evlerinden dışarıya attı. Yaklaşık yarım saatlik müdahalenin ardından, yangın başka evlere sıçramadan söndürüldü. Yangında 1 ev kısmen hasar görürken, 2 evin ise kullanılmaz hale geldiği öğrenildi. Polis ekipleri, yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlattı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kömürlükte Çıkan Yangın 3 Evi Kül Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement