Afrin'e Destek Konvoyunda Duygulu Anlar! Komutanla Vatandaş Beraber Ağladı - Son Dakika
Güncel

Afrin'e Destek Konvoyunda Duygulu Anlar! Komutanla Vatandaş Beraber Ağladı

Adıyaman'da binin üzerinde araç ile gerçekleştirilen Afrin Operasyonuna destek konvoyunda komutan, kendisine sarılarak ağlayan vatandaş ile birlikte ağladı.

17.02.2018 14:45  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da binin üzerinde araç ile gerçekleştirilen Afrin'de sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek konvoyunda komutan kendisine sarılarak ağlayan vatandaş ile birlikte ağladı.

BİN ARAÇLA KONVOY YAPILDI

Türkiye Toplu Taşıma İşverenler Sendikası Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından organize edilen ve Adıyaman'da ki taşıma firmalarının yanı sıra vatandaşlarında destek verdiği geniş katılımlı Türki Silahlı Kuvvetlerine destek konvoyu düzenlendi. Adıyaman Sakarya Caddesi üzerinde toplanan çok sayıda vatandaş araçlarıyla konvoy yaptı.

Afrin'e yönelik yapılan Zeytin Dalı Operasyonuna destek için düzenlenen konvoya Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mücahit Alkıran, Yarbay Vedat Kültür'ün yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Konvoy öncesinde Mehmet Can Alıcı isimli vatandaş, komutanların yanına gelerek, göz yaşı dökerek "Yolunuz açık olsun, vatan size minnettar" diye sözler söyledi.

Vatandaşın bu sözleri üzerine İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mücahit Alkıran ise, "Askerimiz sizin verdiğiniz manevi güç ile orada destanlar yazıyor" diye cevap verdi.

Yarbay Vedat Kültür, ağlayan vatandaşa sarılarak birlikte ağladı. Duygusal anların yaşanan bu esnada Mehmet Can Alıcı, "Beni de götürün, o şerefsizlere bende bir kurşun sıkayım" dedi. Komutan Yarbay Vedat Kültür, vatandaşı algından öptü.

"ASKERİMİZE MANEVİ GÜÇ VERECEK"

Türkiye Toplu Taşıma İşverenler Sendikası Adıyaman Şube Başkanı Mahmut Bektaş ise, Zeytin Dalı Harekatına destek için bu etkinliği düzenlediklerini belirterek, "Bu konvoyumuz inşallah askerimize manevi bir güç verir. Binin üzerinde bir araç burada bu konvoya katılıyor" dedi.

Korteje katılan sürücü ve vatandaşlar ise, Afrin Operasyonu ile birlikte terörün biteceğine işaret ederek, operasyonu desteklediklerini ifade ettiler.

Afrin\'e Destek Konvoyunda Duygulu Anlar! Komutanla Vatandaş Beraber Ağladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afrin'e Destek Konvoyunda Duygulu Anlar! Komutanla Vatandaş Beraber Ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement