Konak Belediyesi'nden 6 Muhtara Bilgisayar - Son Dakika
Yerel

Konak Belediyesi'nden 6 Muhtara Bilgisayar

Konak Belediyesi\'nden 6 Muhtara Bilgisayar

Konak’ta mahalle muhtarlarının vatandaşlara daha modern ve çağdaş koşullarda hizmet verebilmelerini sağlamak amacıyla bugüne kadar 70 muhtara bilgisayar armağan eden Konak Belediye Başkanı ve DSP Konak adayı Dr.Hakan Tartan, 6 muhtarı daha bilgisayar sahibi yaptı.

10.03.2014 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konak'ta mahalle muhtarlarının vatandaşlara daha modern ve çağdaş koşullarda hizmet verebilmelerini sağlamak amacıyla bugüne kadar 70 muhtara bilgisayar armağan eden Konak Belediye Başkanı ve DSP Konak adayı Dr. Hakan Tartan, 6 muhtarı daha bilgisayar sahibi yaptı.

Uğur, Tuzcu, Odunkapı, Kestelli, Fevzipaşa ve Türkyılmaz Mahalle Muhtarlığı ofislerine bilgisayar hediye eden Başkan Tartan, bugüne kadar 60 mahalle muhtarlığını da yenileyerek daha modern bir hizmet merkezi haline getirdiklerini hatırlattı.

Konak'ta 113 mahalle muhtarlığı bulunduğunu ve acil ihtiyaçlıların belirlenerek karşılanmaya çalışıldığını kaydeden Başkan Tartan, DSP'den başkan adayı olduğunu ve yeni dönemde de muhtarın eksikliklerini gidermeye devam edeceklerinin altını çizdi. Demokratik toplum sürecinde ve toplumsal dayanışmada muhtarların öneminin çok büyük olduğunu dile getiren Başkan Tartan, "Sizler ne kadar keyifli, mutlu, huzurlu, donanımlı olursanız toplum da o kadar iyi hizmet alır. Muhtarlar yerel yöneticilerin mahallelerdeki temsilcisidir. Yerel yönetimlerde siyaset olmaz, ben 5 yıl boyunca tüm muhtarlarıma hizmet götürdüm. Sizler bizim mahallelerdeki gözümüz, kulağımızsınız. Bundan sonra da dayanışma içinde olacağız ve daha iyiye, daha doğruya ilerlemeye birlikte devam edeceğiz" diyerek seçimlerde destek istedi. "Oylarınız ak güvercine olsun ki; huzurumuz, mutluluğumuz bozulmasın" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konak Belediyesi'nden 6 Muhtara Bilgisayar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement