Konak'ta "Askıda Kurban" Dayanışması - Son Dakika
Güncel

Konak'ta "Askıda Kurban" Dayanışması

Konak\'ta "Askıda Kurban" Dayanışması

Konak Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle "Askıda Kurban" dayanışma kampanyası başlattı.

07.07.2021 09:49  Güncelleme: 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İhtiyaç sahibi vatandaşlar yararına yürüttüğü kampanyalar ve uygulamalar ile en güzel dayanışma örneklerini sergileyen Konak Belediyesi "Askıda Kurban" dayanışma kampanyası ile yine yüzleri güldürecek.

Konak Belediyesi "Askıda Kurban" kampanyası ile hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam edecek. Geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı'nda yürüttüğü "Askıda Kurban" dayanışma kampanyası ile ihtiyaç sahiplerine 2 Ton kurban eti ulaştıran Konak Belediyesi'nin bu yıl hedefi iki tonu aşmak.

Kampanyaya nasıl katılabilirim?

Konak Belediyesi'nin "Askıda Kurban" kampanyasına destek olmak isteyen hayırseverler, belli bir kilo sınırlaması olmaksızın, dilediği kadar kurban etiyle kampanyaya katılım sağlayabilecek. Hayırseverler, Konak Belediyesi'nin numaralı telefonundan ya da numaralı Whatsapp hattından kampanyaya katılımla ilgili tüm detayları öğrenebilir.

Hayırseverler "Askıda Kurban" etlerini belediyeye nasıl ulaştıracak

Hayırseverler, "Askıda Kurban" kampanyası çerçevesinde kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 3 ayrı şekilde Konak Belediyesi'ne ulaştırabilecek. Birincisi; hayırseverler kurban etlerini, Konak Belediyesi'nin Basmane'de bulunan hizmet binasına gelerek Kurban Bayramı süresince özel görevlendirilecek olan Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personeline teslim edebilecekler. İkinci olarak; kurban etlerini Konak Belediyesi'ne getirme imkanı olmayan veya evinden kampanyaya katılmak isteyen hayırseverler için, Konak Belediyesi personelleri, hayırseverlerin bulunduğu adresten de kurban etini teslim alabilecekler. Üçüncü olarak; geçtiğimiz yıl yürütülen "Askıda Kurban" kampanyasında olduğu gibi büyük zincir marketlere yapılan siparişlerde adres olarak Konak Belediyesi'nin Basmane'deki hizmet binasının verilmesi halinde, kurban etleri Konak Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personeli tarafından teslim alınabilecek.

Bağışlar, ihtiyaç sahiplerine nasıl ulaştırılacak

"Askıda Kurban" kampanyası çerçevesinde hayırseverlerin yapmış olduğu kurban eti bağışları, Konak Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personeli tarafından, bekletilmeden aynı gün içinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Bağışlanan kurban etleri, sisteme kayıtlı gerçek ihtiyaç sahiplerine eşit olarak pay edilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konak'ta 'Askıda Kurban' Dayanışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada
    18:31 Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada

    Hatay'da polis ekiplerinin çalışmaları kapsamında 25 göçmen yakalandı. Aracın bagaj kısmına saklanan 2 şahsın yakalanma anıysa kameraya yansıdı. Hatay'da göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye karşı çalışmalar aralıksız sürüyor.

  • İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Bilecik'in sorunlarını çözeceğiz
    18:31 İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Bilecik'in sorunlarını çözeceğiz

    İYİ Parti Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü Ankara Milletvekilli Kürşad Zorlu, Bilecik'in önemli sorunları olduğunu söyleyerek, belediye yönetiminde huzur ve kardeşliği sağlayacaklarını belirtti.

  • Kedi Eros'u tekmeleyerek öldüren sanık hakkındaki karara başsavcılık itiraz etti
    18:29 Kedi Eros'u tekmeleyerek öldüren sanık hakkındaki karara başsavcılık itiraz etti

    Başakşehir'de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen karara Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtirazda, sanık hakkında verilen kararın bozulması ve sanığın tutuklanmasına yönelik karar verilmesi talep edildi.

  • Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi
    18:29 Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik kazalarının önlenmesi ve yaya önceliği bilincinin artırılması amacıyla il merkezinde bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. 204 araç sürücüsü ve 281 yayaya el broşürleri dağıtılarak trafik kuralları ve yayalara öncelik tanınması konusunda bilgilendirme yapıldı. Yaya ve sürücülerin bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği belirtildi.


Advertisement