Konaklı İzciler Atasına Gitti - Son Dakika
Güncel

Konaklı İzciler Atasına Gitti

Konaklı İzciler Atasına Gitti

Konak Belediyesi İzcilik Kulübü üyesi 35 minik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü kabri başında anmak için Ankara’ya gitti.

11.11.2017 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konak Belediyesi İzcilik Kulübü üyesi 35 minik Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü kabri başında anmak için Ankara'ya gitti.

Konak Belediyesi İzcilik Kulübü üyesi 35 minik izciyi Anıtkabir'e gidişlerinde Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş uğurladı. Gece 22.00'da Konak Belediyesi'nin Basmane'deki hizmet binası önünde toplanan izci kafilesi, otobüslere binmeden önce marşlar söyledi. İzci selamı vererek Atatürk'e bağlılıklarını gösteren minik izciler, yolculuk öncesi kendilerini uğurlamaya gelen Başkan Pekdaş'a da çiçek verdi. İzci şefleri ile birlikte Anıtkabir'e giderek Atalarının huzuruna çıkacak olan Konaklı izcilere iyi yolculuklar dileyen Başkan Pekdaş, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi, özlem ve şükranla andıklarını söyledi.

İzmir'den yola çıkan Konaklı izciler, Ankara'da ilk olarak Anıtkabir'i ziyaret ederek Atanın huzurunda saygı duruşunda bulunacak. Ebediyete uğurlanışının 79. yıldönümünde Atatürk'e bağlılıklarını ve özlemlerini dile getirecek olan Konaklı izciler, Anıtkabir ziyaretinin ardından gün boyu Ankara'yı gezecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Konaklı İzciler Atasına Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement