Konami Söylentileri Yalanladı ! - Son Dakika
Teknoloji

Konami Söylentileri Yalanladı !

Konami Söylentileri Yalanladı !

Konami uzun süredir tartışılan ve aslında nereden çıktığı tam olarak bilinmeyen haberleri bugün sonlandırdı.

23.09.2015 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KONAMI_LOGO_

Konami uzun süredir tartışılan ve aslında nereden çıktığı tam olarak bilinmeyen haberleri bugün sonlandırdı.

Bildiğiniz gibi Konami ile Hideo Kojima'nın ayrılığından sonra, firma hakkında çeşitli söylentiler de yayılmaya başlamıştı. Bunların içinde en dikkat çekeni ise; firmanın artık AAA seviyede oyunlar geliştirmeyeceği ve sadece mobil platformlara yöneleceğiydi. Bugün ise sonunda bu tartışma da Konami'den gelen açıklamayla birlikte son bulmuş oldu.

Aslında bu açıklamayı yapmak için bir hayli geç kalmış olan firma açıklamasında; "Sizlere söz verebilirim ki Metal Gear ve benzeri projelerimizi arkamızda bırakmıyoruz. Biliyorum ki bazı blog ve siteler bu tür haberler yayınladı fakat bu kanıya nereden vardıkları hakkında herhangi bir fikrim yok. Halen daha konsol oyunları ve sahip olduğumuz; Metal Gear, Castlevania, Silent Hill, PES gibi serilerimizi geliştirmeye devam ediyoruz." sözlerine yer verdi.

Sonunda bu açıklamasıyla birlikte firma, kafalarda uzun bir süredir oluşan soru işaretlerini de ortadan kaldırmış oldu. Lakin Kojima olmadan Metal Gear serisinin devam etmesi ise halen daha imkansız gibi görünüyor…

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Konami Söylentileri Yalanladı ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement