Kondogbia Monaco'ya Transfer Oldu - Son Dakika
Spor

Kondogbia Monaco'ya Transfer Oldu

Kondogbia Monaco\'ya Transfer Oldu

Transfer döneminde yaptığı hamlelerle dikkat çeken Fransız ekibi, genç yıldız Geoffrey Kondogbia'yı renklerine bağladı.

30.08.2013 20:47  Güncelleme: 23:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Monaco kulübü, uzun süredir peşinde olduğu Sevilla'nın 20 yaşındaki orta alan oyuncusu Geoffrey Kondogbia'yı resmen renklerine bağladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada Kondogbia ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı ifade edilirken transferin bitmesi için verilen resmi rakamlar ise belirtilmedi.

Radamel Falcao, James Rodriguez, Joao Moutinho, Jeremy Toulalan, Eric Abidal, Ricardo Carvalho ve Sergio Romero transferleri için 144 milyon euro harcayan Monaco'nun Kondogbia için de 20 milyon euro ödediği ise ilk gelen bilgiler arasında.

Geçtiğimiz sezon 4 milyon euroya Sevilla'ya transfer olan Kondogbia, 1 sezonda 31 lig maçına çıkmış ve başarılı bir performans ortaya koymuştu. Türkiye'de düzenlenen U20 Dünya Kupası'nda şampiyon olan Fransa kadrosunun da önemli bir parçası olan Kondogbia, 20 yaşında olmasına rağmen 188 boyuyla defansif orta saha görevini üstleniyor.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Kondogbia Monaco'ya Transfer Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement