Konforlu ve Serin Bir Koşu Deneyimi - Son Dakika
Güncel

Konforlu ve Serin Bir Koşu Deneyimi

Konforlu ve Serin Bir Koşu Deneyimi

Anta tarafından geliştirilen çok güçlü iki teknoloji A-Looop Tech Hydra model spor ayakkabılarda birleşti.

01.07.2016 16:10  Güncelleme: 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A-Looop teknolojisi, yürüyüş ve koşu sırasında oluşan darbe etkisini orta tabandan tüm ayağa dengeli bir şekilde yayarak minimize ederken, A-Web teknolojisiyse üstün havalandırma özelliğiyle, 360 derece ısı yalıtımı ve ayakta oluşan nemin dışarı atılmasını sağlıyor.

Dünyanın en büyük spor markalarından Anta, kullanıcısına bulutların üstünde yürüyor hissi veren ve ayakları kuru tutan A-Looop Tech Hydra modelini Türkiye'de satışa sundu. Rengarenk modelleriyle her beğeniye hitap etmesinin yanı sıra bu modelin en büyük özelliği, iki teknolojiyi bünyesinde birleştirmesi. A-Looop teknolojisi sayesinde ayakkabı, epitaksiyel halkalardan oluşan dış tabanla donatıldı. Böylece, yürüyüş ve koşu sırasında oluşan darbe etkisi orta tabandan tüm ayağa dengeli bir şekilde yayılarak minimize edilirken, özel materyaliyle de üstün bir yastıklama ve konfor sunuluyor.

A-Looop Tech Hydra'da kullanılan A-Web teknolojisiyse ürüne 360 derece ısı yalıtımı ve havalandırma özelliği kazandırıyor. Spor esnasında oluşan nemin oluşturduğu basınç farkından yararlanan A-Web teknolojisi, ayakkabı içindeki terin kolayca dışarı atılmasını sağlıyor. Üç ana katman halinde tasarlanan A-Web'de alt ve üst katmanlar mesh, orta katmansa 3D etkisi yaratan altıgen EVA'dan oluşuyor. Orta katmanın her bir santimi, kullanıcıya yumuşaklık ve üstün koruma hissi veriyor.

Ürüne İstanbul'da Capacity, Maltepe Park, Marmara Park, Venezia, Starcity; Bursa'da Kent Meydanı; Mersin'de Mersin Forum ve Gaziantep'te Prime Mall AVM'lerinde açılan mağazalar aracılığıyla veya Antasport.com.tr Web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

Spor ve Bilimi Buluşturan Marka

Anta, dünyadaki en büyük iki bilim laboratuvarlarından birine sahip. On binlerce kişinin çalıştığı AR-GE merkezinde her yıl binlerce ürünün patenti alınıyor. 1994 yılında kurulan şirket, 2007 yılında Hong Kong borsası üzerinden halka açıldı. 2014 itibariyle Anta'nın toplam piyasa değeri 4 milyar doları geçmiş bulunuyor. Bu büyüklükle Anta spor kategorisinde dünyanın en büyük markalarından biri oldu. Anta markasının çatısı altında Anta Sports, Anta Çocuk ve FILA olmak üzere 3 ana grup yer alıyor. Her sezon, 2 binden fazla yeni ayakkabı tasarımı çıkaran marka, tekstil ürünlerinde 3 bin, aksesuar ürünlerindeyse 1.500 tasarımı kendi bünyesinde tasarlayıp üretiyor.

NBA Sponsorluğu

NBA Ligi'nin resmi sponsoru olan marka, Klay Thompson , Kevin Garnett, Rajon Rondo gibi yıldız basketbol oyuncularının sponsoru. Dünyada 9 binden fazla mağazası olan Anta, Türkiye pazarında ilk etapta sadece ayakkabılarıyla yer alacak. Neo Trend, diğer ürRünleri de kısa sürede Türk kullanıcıların beğenisine sunmayı planlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konforlu ve Serin Bir Koşu Deneyimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement