Königspalastin Yayla Arena Oluyor - Son Dakika
Güncel

Königspalastin Yayla Arena Oluyor

Königspalastin Yayla Arena Oluyor

BU değişikliği duyurmak için Yayla'da yapılan basın toplantısında konuşan Königspalastin'in işletmecisi Seidenweberhaus GmbH'nin Genel Müdürü Paul Keusch, "Çok fonksiyonlu kullanılan Krefeld'in simge salonunun adına, Krefeldli Yayla Türk'ün sponsor olması, bizleri çok mutlu etti.

02.09.2018 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BU değişikliği duyurmak için Yayla'da yapılan basın toplantısında konuşan Königspalastin'in işletmecisi Seidenweberhaus GmbH'nin Genel Müdürü Paul Keusch, "Çok fonksiyonlu kullanılan Krefeld'in simge salonunun adına, Krefeldli Yayla Türk'ün sponsor olması, bizleri çok mutlu etti. Krefeldliler bundan sonra da Yayla Arena da birçok başarılı spor ve müzik etkinliklerini izlemeye devam edecek. Yayla demek Krefeld demektir" dedi.

Genel Müdür Ethem Çolakoğlu, Krefeld Belediye meclis üyesi Mustafa Ertürk, Seidenweberhaus GmbH yöneticisi Paul Keusch, Seidenweberhaus Gmbh yöneticisi Inge Klaßen, Krefeld Sehir idaresinden Hans Butzen ile Yayla Halkla İlişkiler ve Pazarlama Müdürü Tülay Ünal.

UYUMA GÜZEL BİR ÖRNEK

Yayla Türk Genel Müdürü Ethem Çolakoğlu da yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Krefeld'deki yönetim merkezimizden Avrupa Türk gıda sektörüne yapmış olduğumuz hizmetlerin yanı sıra, Krefeld'in sosyal hayatına da yaptığımız katkıları devam ediyor. Kısa süre önce Alman Buz Hokeyi birinci lig takımlarından Krefelder Pinguine ve yine Krefeldlilerin göz bebeği KFC Uerdingen takımlarına sponsor olmuştuk. Bugün de Königspalastin'in adının 1 Ocak'tan itibaren Yayla Arena olacağını sizlere duyurmaktan gurur duyuyoruz. Türk kökenli bir şirket olarak, faaliyet gösterdiğimiz Almanya'nın spor kulüplerine yapmış olduğumuz sponsorluk çalışmaları uyuma da çok güzel bir örnek oldu."

Paul Keusch ve Ethem Çolakoğlu.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Königspalastin Yayla Arena Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement