Konser Katliamından Birkaç Saat Farkla Kurtulan Demet Akalın Yaşadıklarını Anlattı - Son Dakika
Genel

Konser Katliamından Birkaç Saat Farkla Kurtulan Demet Akalın Yaşadıklarını Anlattı

Konser katliamından birkaç saat farkla kurtulan Demet Akalın yaşadıklarını anlattı Akalın: "Bir kaç saat önce orada o insanlarla belki karşılaştım"İSTANBUL - ABD'nin Las Vegas kentinde yapılan silahlı saldırıdan birkaç saat farkla kurtulan ünlü şarkıcı Demet Akalın Türkiye'ye döndü.

02.10.2017 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konser katliamından birkaç saat farkla kurtulan Demet Akalın yaşadıklarını anlattı

Akalın: "Bir kaç saat önce orada o insanlarla belki karşılaştım"

İSTANBUL - ABD'nin Las Vegas kentinde yapılan silahlı saldırıdan birkaç saat farkla kurtulan ünlü şarkıcı Demet Akalın Türkiye'ye döndü. Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Akalın, "Bir kaç saat önce orada o insanlarla belki karşılaştım. Hep açık alanlarda gezdik orada. Korkunç bir şey" dedi.

ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenen 50 kişinin hayatını kaybettiği ve yüzlerce yaralının olduğu terör saldırısından birkaç saat farkla kurtulan ünlü şarkıcı Demet Akalın THY'nın tarifeli uçağı ile Los Angeles'den bugün İstanbul'a geldi.

Terör saldırısı sonrası yaşadıklarını anlatan Akalın, "Telefonumu açmadım. İnternete de zor girdim uçakta. Şok oldum. Bir kaç saat önce orada o insanlarla belki karşılaştım. Hep açık alanlarda gezdik orada. Korkunç bir şey. Ekip arkadaşlarım alışveriş merkezinin içerisinde mahsur kalmışlar. Ama iyiler hepsi. Mesajlaştım sadece. Onlar biraz daha uzatmak istediler tatillerini. Bende kızmıştım neden uzatıyorsunuz? diye. Korkunç bir şey ama. Bazen burada kızıyoruz " niye otellerin girişinde güvenlik var" diye. Ben mümkün olduğunca kimlik göstermede de hemen gösteriyorum. Güvenliğe hiç arıza çıkarmadan geçiyorum. Havalimanında didik didik aradılar. İndiğimizden beri söylüyorum. İnsanlar elini kolunu sallaya sallaya giriyorlar. Yapan da bir Amerikalıymış. Benim otelim çok yakındı. Tüylerim diken diken oluyor" dedi.

Konser Katliamından Birkaç Saat Farkla Kurtulan Demet Akalın Yaşadıklarını Anlattı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Konser Katliamından Birkaç Saat Farkla Kurtulan Demet Akalın Yaşadıklarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement