Konseylerden Dayanışma Örneği - Son Dakika
Yerel

Konseylerden Dayanışma Örneği

Konseylerden Dayanışma Örneği

Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Arif Çelenk ve yürütme kurulu üyeleri bir araya geldi.

12.01.2012 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Arif Çelenk ve yürütme kurulu üyeleri bir araya geldi.

Bursa Kent Konseyi ofislerinde gerçekleşen ziyarette, Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, kent konseylerinin yapısı ve çalışma alanları itibariyle büyük önem taşıdığını söyledi. Kent konseylerinin her kesimin desteğini alan, herkese söz hakkı veren ortamlar oluşturması gerektiğini belirten Pala, Bursa Kent Konseyi'nin toplumsal denge çizgisi anlayışıyla her kesimde kabul gördüğünü ve başarılı olduğunu ifade etti.

Bursa'nın bütün meseleleriyle alakadar olduklarını dile getiren Pala, "Bursa Kent Konseyi hem bağımsız bir kuruluştur, hem de Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışmaktadır. Bu çizgiyi iyi belirliyoruz. Türkiye'nin en aktif kent konseyi olarak 2,5 yılda yaklaşık 3 bin 200 etkinlik gerçekleştirdik. Yıldırım Kent Konseyi'nin yeni başkanı Arif Çelenk ve yürütme kurulu üyelerinin de başarılı olacağına inanıyorum. Yıldırım Kent Konseyi'ne gerekli destekleri vermeye hazırız" dedi.

Yıldırım Kent Konseyi Arif Çelenk ise, Bursa Kent Konseyi ile birlikte hareket edeceklerini söyledi. Çelenk, Yıldırımlıların düşüncelerini rahatça ifade edecekleri ortamları oluşturmayı hedeflediklerini vurguladı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konseylerden Dayanışma Örneği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement