Kontak Anahtarıyla Oynarken Çalıştırdığı Otomobil, Hareket Edip Bankamatikte İşlem Yapan Albaya... - Son Dakika
Güncel

Kontak Anahtarıyla Oynarken Çalıştırdığı Otomobil, Hareket Edip Bankamatikte İşlem Yapan Albaya...

Kontak Anahtarıyla Oynarken Çalıştırdığı Otomobil, Hareket Edip Bankamatikte İşlem Yapan Albaya...

balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, 15 yaşındaki bir genç, kontak anahtarıyla oynarken çalıştırdığı geri vitesteki otomobil hareket edip, bankamatikte işlem yapan, Kurmay Albay Mesut Turhan'a çarptı.

25.06.2015 00:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, 15 yaşındaki bir genç, kontak anahtarıyla oynarken çalıştırdığı geri vitesteki otomobil hareket edip, bankamatikte işlem yapan, Kurmay Albay Mesut Turhan'a çarptı. Bankamatik ile otomobil arasında sıkışan Turhan ağır yaralandı.

Kaza, dün gece saat 00.15 sıralarında Hamidiye Mahallesi Yeni Garaj Caddesindeki bir özel bankanın ATM'sinde meydana geldi. 15 yaşındaki ismi açıklanmayan genç, 07 Z 0649 plakalı otomobilin kontak anahtarıyla oynarken, aracı çalıştırdı. Geri viteste olan otomobil hareket edip, bankamatikte işlem yapan 19. Motorlu Piyade Tugayı'nda görev yapan Kurmay Albay Mesut Turhan'a (47) çarptı. Bankamatik ile otomobil arasında sıkışan Turhan, ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Turhan ambulansla Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Turhan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, otomobili hareket ettiren çocuğun ve babasının ifadesine başvurdu. - Edremit

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kontak Anahtarıyla Oynarken Çalıştırdığı Otomobil, Hareket Edip Bankamatikte İşlem Yapan Albaya... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement