Kontrolden Çıkan Otomobil Aydınlatma Lambasına Çarparak Durabildi - Son Dakika
3.Sayfa

Kontrolden Çıkan Otomobil Aydınlatma Lambasına Çarparak Durabildi

Kontrolden çıkan otomobil aydınlatma lambasına çarparak durabildi Otomobil içerisinde sıkışan 3 yaralıyı itfaiye kurtardıDENİZLİ - Denizli-İzmir karayolunda kontrolden çıkan otomobil orta refüjdeki aydınlatma lambalarına çarptı.

23.05.2019 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kontrolden çıkan otomobil aydınlatma lambasına çarparak durabildi

Otomobil içerisinde sıkışan 3 yaralıyı itfaiye kurtardı

DENİZLİ - Denizli- İzmir karayolunda kontrolden çıkan otomobil orta refüjdeki aydınlatma lambalarına çarptı. Otomobil içerisinde sıkışan 3 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılıp sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Denizli-İzmir karayolu Bozburun kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, Barış Y. İdaresindeki 20 GC 866 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontroldün çıktı. Savrulan otomobil, orta refüjdeki aydınlatma lambasının direğine çarparak durabildi. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

İhbar üzerine olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, otomobil içerisinde sıkışan sürücü ile yanında bulunan Ömer Ö. ve Mert K.'yı sıkıştıkları yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından tedavi edilmek üzere ambulanslarla çevre hastanelere götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kontrolden Çıkan Otomobil Aydınlatma Lambasına Çarparak Durabildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kontrolden Çıkan Otomobil Aydınlatma Lambasına Çarparak Durabildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kuşadası'nda Jandarma Ekipleri Trafik Denetimlerine Devam Ediyor
    10:16 Kuşadası'nda Jandarma Ekipleri Trafik Denetimlerine Devam Ediyor

    Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki jandarma ekipleri, trafik denetimlerini sürdürerek sürücüleri bilgilendiriyor. Yapılan denetimlerde motosiklet, motorlu bisiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerine trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapılarak broşür dağıtılıyor.

  • Tekirdağ'da 44 Kişi Tutuklandı
    10:15 Tekirdağ'da 44 Kişi Tutuklandı

    Tekirdağ il genelinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 44 kişi tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde suç ve suç unsurlarına geçit verilmiyor. Ekipler, asayiş suçları başta olmak üzere aranan şahısların yakalanması için geniş çaplı çalışma yaptı. Yakalanan 104 şahıs adliyeye sevk edildi ve 44 kişi tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Afyonkarahisar'da otomobilin çarptığı motosiklette amca yeğen yaralandı
    10:12 Afyonkarahisar'da otomobilin çarptığı motosiklette amca yeğen yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Hocalar ilçesinde, Y.Y. yönetimindeki otomobil ile A.E.'nin kullandığı tescilsiz motosiklet çarpıştı. Kazada sürücü ve 14 yaşındaki yeğeni A.E. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Aydın'da 20 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şüpheli Yakalandı
    10:11 Aydın'da 20 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şüpheli Yakalandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde çeşitli suçlardan aranan ve hakkında 20 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şüpheli, JASAT ekiplerince yakalandı. Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından aranan şahıs, Dereağzı Mahallesi'nde gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Denizli'de 3 Katlı Binanın Çatı Katında Yangın Çıktı
    10:10 Denizli'de 3 Katlı Binanın Çatı Katında Yangın Çıktı

    Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bulunan 3 katlı bir binanın depo olarak kullanılan çatı katında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yoğun çaba sonucu alevleri kontrol altına aldı. Yangında can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ise itfaiye ekipleri tarafından yapılacak olan rapor sonucunda belirlenecek. Soruşturma başlatıldı.

  • Hatay'da 6 Katlı Bina İş Makinesi Darbesiyle Yıkıldı
    10:08 Hatay'da 6 Katlı Bina İş Makinesi Darbesiyle Yıkıldı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde mahkeme süreci tamamlanan 6 katlı bir bina, iş makinesinin darbesiyle kontrollü olarak yıkıldı. Yıkım anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

  • Afyonkarahisar'da hafif ticari araç takla attı: 4 yaralı
    10:08 Afyonkarahisar'da hafif ticari araç takla attı: 4 yaralı

    Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir hafif ticari araç kontrolden çıkarak takla attı ve şarampole devrildi. Kazada araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Emirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

  • Çorum'un İskilip ilçesinde silahlı saldırı: Bir kişi yaralandı
    10:06 Çorum'un İskilip ilçesinde silahlı saldırı: Bir kişi yaralandı

    Çorum'un İskilip ilçesinde Kurusaray köyünde bir kişi, silahlı saldırı sonucu yaralandı. Emrah K'ye tüfekle ateş eden saldırgan kaçtı. Yaralı, hastanelerde tedavi altına alındı. Saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

  • İzmir'de 12 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiasıyla gözaltına alındı
    10:06 İzmir'de 12 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiasıyla gözaltına alındı

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde evine gittiği akrabasının 12 yaşındaki kızı İ.N.'yi taciz ettiği öne sürülen T.A. (49), polis tarafından gözaltına alındı. İ.N.'nin yaşadığı taciz olayını bir arkadaşına anlattığı mesajlar ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Bursa'da motosikletli vatandaşın dikkatsizliği kamerada
    10:03 Bursa'da motosikletli vatandaşın dikkatsizliği kamerada

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde motosikletin üstünde arkadaşıyla konuşan bir vatandaş, elini gaz pedalında unutunca motosikletle birlikte dükkana daldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı ve şans eseri yaralanan olmadı.

  • Bursa'da Kayıp Genç İle Suriyeli Arkadaşından Haber Alınamıyor
    10:01 Bursa'da Kayıp Genç İle Suriyeli Arkadaşından Haber Alınamıyor

    Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki İsmail Tamer'den 3 gündür haber alınamıyor. Tamer'in son olarak Suriye uyruklu bir gençle gezerken görüldüğü belirtilirken, her ikisine de ulaşılamadığı bildirildi. Ailesi ve arkadaşları sosyal medyadan yardım çağrısı yaparken, polis olayla ilgili tahkikatını sürdürüyor.

  • Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine kadar indi
    10:00 Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine kadar indi

    Bursa'da aç kalan domuz sürüsü, merkez Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi'ne yiyecek aramaya indi. Evinde otururken sesleri duyan vatandaş, cama çıktığında domuz sürüsü ile karşılaştı. Durumu görünce hemen cep telefonun sarılan vatandaş, o anları saniye saniye amatör kamera ile kaydetti.


Advertisement