Kontrolden çıkıp duvara çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Kontrolden çıkıp duvara çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Kontrolden çıkıp duvara çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti Konya'da kontrolden çıkarak duvara çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

23.03.2023 04:41  Güncelleme: 04:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kontrolden çıkıp duvara çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

KONYA - Konya'da kontrolden çıkarak duvara çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, saat 01.00 sıralarında merkez Meram ilçesi, Yaylapınar Uhud Mahallesi, Damladere Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, merkez istikametinden Alakova otobüs terminali istikametine seyir halinde olan Hüseyin Teke idaresindeki 42 COG 52 plakalı otomobil, aşırı sürat nedeniyle kontrolden çıkması sonucu yol kenarında bulunan duvara çarparak durdu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde sürücü Hüseyin Teke'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından Hüseyin Teke'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kontrolden çıkıp duvara çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kontrolden çıkıp duvara çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kaçak suç makinesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı
    12:57 Kaçak suç makinesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı

    Aksaray'da cezaevi firarisi olan ve 'Kasten öldürme, birden fazla kişi tarafından birlikte yağma, hükümlü ve tutuklunun kaçması' suçlarından aranan ve hakkında 25 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarmanın operasyonuyla yakalandı.

  • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu
    12:41 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu

    15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde seyir halindeki bir aracın lastiği patlayınca, polis ekipleri köprünün ortasında kalan araç nedeniyle bir şeridi trafiğe kapattı. Bu durum, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçmek isteyen araç sürücülerinin kilometrelerce kuyruk oluşturmasına sebep oldu. Olay yerine gelen çekici, lastiği patlayan aracı köprüden kaldırdıktan sonra trafik normale döndü.


Advertisement