Konya Basınında Bugün - Son Dakika
Yerel

Konya Basınında Bugün

Konya'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Egemen: 'TOKİ'den Ev Sevinci' 100

26.03.2011 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

EGEMEN: 'TOKİ'den ev sevinci'

100. Yıl Spor Salonu'nda yapılan kura çekiminde, Konya Meram 2. etap 1+1 192 konut ile 2+1 nitelikli 288 adet konut sahiplerini buldu. Maddi durumu kötü olanların ev sahibi olması için yapılan konut kura çekiminde heyecanlı dakikalar yaşandı.

HABERDAR: 'Konya projeleriyle AB'de'

Son yıllarda her alanda atılım gösteren Konya, AB'de de ismini duyurdu. 8 yıllık süreçte 174 projesi kabul edilen Konya, 17 milyon 245 bin avroyla, 81 il içerisinde en çok hibe desteği alan 3. il oldu.

HAKİMİYET: 'Amaç yağmalamak'

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, müttefik güçlerin Libya'nın zenginliklerini yağmalamak için bu ülkeye saldırdıklarını söyledi.

KONYA'NIN SESİ: 'Libya'dan vurdu'

Konya'da konuşan HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş: 'Başbakan 'NATO'nun Libya'da ne işi var' diyordu. Ben de soruyorum, kim sizi bu fikrinizden vazgeçirdi?'

KONYA POSTASI: 'Çıt çıkmasın'

Bugün saat 21.00'den yarın Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nın (YGS) biteceği saate kadar hiçbir şekilde gürültü yapılmaması, inşaatlarda hiçbir faaliyette bulunulmaması istenildi.

KONYA YENİGÜN: 'Adalet yerini bulsun'

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlarıyla 12 Mart 1971 tarihinden sonra ordudan atılan mağdurlar, 22 Mart 2011'de yürürlüğe giren yasayla birlikte haklarını almak için dilekçe göndermeye başlayacak.

MERHABA: 'Mağdurların zaferi'

1971, 1981 ve 28 Şubat 1997'de ordudan atılan ve hakları ellerinden alınan ordu mensuplarının hakları geri iade ediliyor.

RASYONEL HABER: 'Konya Şeker İspanya'da kürsüye çıktı'

160 ülkeden 7 bin ticari işletmeyi değerlendirmeye alan Ticaret Liderleri Kulübü'nün Kalite Altın ödülleri töreni Madrid'de dağıtıldı. Konya Şeker ise Türkiye'den ödüle layık görüldü ve ödülünü İspanya'da aldı.

YENİ KONYA: 'MHP'Li başkan gözaltında'

Konya'da Ereğli Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen 'ihalelerde usulsüzlük' soruşturması kapsamında aralarında Ereğli Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Oprukçu ve Başkan Yardımcısı Vehbi Arı'nın da bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı. (FTA-RIF-VED) - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konya Basınında Bugün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement