İki buçuk aylık bebeğini yastıkla boğan anneye müebbet hapis cezası verildi - Son Dakika
3. Sayfa

İki buçuk aylık bebeğini yastıkla boğan anneye müebbet hapis cezası verildi

Konya'da 2019'da 2.5 aylık bebeğini yastıkla boğarak öldüren kadın, "O gün baskılardan dolayı öldürdüm dedim, ancak aslında ben öldürmedim" diyerek beraatini isterken, mahkeme kadına müebbet hapis cezası verdi.

26.01.2021 14:19  Güncelleme: 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi Temsili Sokak'ta yaşayan Fatma Kaynak (21), 11 Ekim 2019'da eşi A. Kaynak'a mamayla doyurduğu 2.5 aylık bebeğinin durumunun kötüleştiğini ve hareket etmediğini söylemişti. Hastaneye götürülen bebeğin öldüğü tespit edilince, polis ekipleri inceleme başlatmıştı. Emniyetteki ifadesinde bebeğini yastıkla boğduğunu söyleyerek suçunu itiraf eden Fatma Kaynak tutuklanmıştı.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTENDİ

Konya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Fatma Kaynak ile taraf avukatları katıldı.

Duruşma savcısı, daha önce verdiği mütalaasını tekrarlayarak, sanığın 'kendini savunamayacak yakın akrabayı kasten öldürme' suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.

"BASKILAR NEDENİYLE 'ÖLDÜRDÜM' DEDİM"

Esasa ilişkin savunma yapan Kaynak, hakkındaki suçlamaları reddetti. "Olay günü bana yapılan baskılar nedeniyle bebeğimi öldürdüğümü söyledim ama ben öldürmedim" diyen Kaynak, beraat ve tahliye talebinde bulundu.

Mahkeme heyeti, sanığa 'kendini savunamayacak yakın akrabayı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırmış müebbet hapis cezası verdi. Sanığın duruşmalardaki iyi hali dikkate alınarak ceza müebbete çevrildi.

İki buçuk aylık bebeğini yastıkla boğan anneye müebbet hapis cezası verildi
Kaynak: AA

Son Dakika 3. Sayfa İki buçuk aylık bebeğini yastıkla boğan anneye müebbet hapis cezası verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Ganimet: arkadaşlar ülkede vatan hainliği varken uyuşturucu silah baronları varken trilyonlarca vergi kaçırıp lüx hayat sürenlere komik ceza verilirken bebeğini öldüren (belki aklı dengesi tam olmaya bilir ruhsal sorunlar yaşamışta olabilir) bu kadına verilen ceza adaleti değil adaletsizliği gösteriyor. alkollü araç kullanıp bir polisi şehit eden yönetmen oğlu bile böyle ceza almadı 25 9 Yanıtla Turan: masum ve suçsuz küçük bir cana kıymak ne demek biliyor musun. kuranda diyor ki bir kişi suçsuz yere birini öldürdüyse tüm insanları katil etmiştir. alkol almış adam kendinde değil vergi kaçırmak cezası kesilir ama bebek öldürmeyi savunuyorsan yazık sana. bunun adaleti ne biliyor musun idam etmektir. 38 2
  • Anne: Allah seni islah etsin emi..bende 30 yasinda bir anneyim 6 senelik evliligimde darp gordum turlu hakaretlere ugradim 2 evladim var bir ve dort yasinda en sonunda bizden habersiz aylar once icinde yasadigimiz evi satmis vicdansiz iki cocukla beni attirdi evden Allah a sukur ailem sahip cikti ben ve iki evladima simdi yeni hayatimiza basladik ve kucuk oglum hasta..biz bakmaya kiyamayalim ne zorluk yasarsak yasayalim ne baski gorursek gorelim cigerparelerimi herkesten herseyden koruyalim sen gibi insanlar da baski dan bahsetsin.bende annelik bu degil. 28 0 Yanıtla
  • ADALET İSLAMİYET: O YÜZÜNÜ KAPATINCA NOLDU PİSLİK 25 0 Yanıtla
  • ac : inşallah oda aynı şekilde can verir 17 4 Yanıtla
  • GG: ALLAH SENİN BELANI VERSİN NE İSTEDİN BİR MELEKTEN 17 3 Yanıtla
  • Çarşı: Ne istedin bee Korumasız Yavruda 15 0 Yanıtla
  • Mustafa: Yarın birakirlar amerikada kanunlar burda olsa bütün insanlik ve hayvanlar vallahi rahat yasar lar 11 1 Yanıtla
  • Xx: Akıllı bı anne yapmaz 2 0 Yanıtla

Advertisement