Konya'da Kan Donduran Olay - Son Dakika
Güncel

Konya'da Kan Donduran Olay

Konya\'da Kan Donduran Olay

Kiralık katil tutarak eşini öldürten kadının vahşi cinayeti izlediği ortaya çıktı.

22.12.2012 09:31  Güncelleme: 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde eşi Zeynep K. tarafından kiralık katil tutularak öldürülen R.K.'nin babası 78 yaşındaki M.K., "Ben 2 kere öldüm. Ölen oğlum, öldürten hem gelinim hem de kız kardeşimin kızı" dedi. Jandarmada verdiği ifadesinde, Zeynep K.'nin korkunç cinayetler işlenirken olup biteni izlediği ortaya çıktı.

Isparta'nın Yalvaç İlçesi Dedeçam Beldesi'nde besicilik yapan 49 yaşındaki R.K. ile Avusturyalı ortağı 52 yaşındaki H.W'den, 18 Ekim'den itibaren haber alınamadı. Jandarma ve polise kayıp başvurusu yapılırken, 21 Ekim'de Konya'nın Akşehir İlçesi Atakent Beldesi'nde oturan 37 yaşındaki İ.H., çalılıklar arasında 2 erkek cesedi fark etti. İncelemede, cesetlerin kayıp olan R.K. ile H.W'ye ait olduğu belirlendi. 2 cinayetle ilgili şüpheliler K.'nin eşi 47 yaşındaki Zeynep K., 36 yaşındaki B.K. ve 33 yaşındaki E.Y. sorgularının ardından tutuklandı.

'BEN 2 KEZ ÖLDÜM'

R.K.'nin yakınları yaşananlara halen inanamadığını belirtti. R.K.'nin babası M., annesi G., ablası A.Y, korkunç olayın ardından konuştu.

Beldenin girişinde 2 katlı evlerinde halen taziyeleri kabul eden G. ve M. yaşananları kabullenemediklerini söyledi. "Ben 2 kere öldüm" diye feryat eden M.K., şöyle konuştu:

"Ölen oğlum, öldürten hem gelinim hem de kız kardeşimin kızı. 'Elden iyi olur' dedik, aldık baş tacımız ettik. Hiç böyle olacağı aklımıza gelir miydi? 19 Ekim'de fırından ekmek alıp evlerine uğradım. 'R. nerede?' diye sordum. 'Misafiriyle birlikte uyuyor' dedi. Eve gelip kahvaltı yaptım. Oğlumun yanıma gelmesini bekledim. Meğer oğlumu öldürmüş haberimiz yok. Bizimle beraber ağladı, bizimle beraber karakola gidip şikayetçi oldu. 4 gün deli divane gibi aradık. Keşke yaşasalardı da 40 gün sonra bulsaydık."

KOCASI ÖLDÜRÜLÜRKEN İZLEMİŞ İDDİASI

Çifte cinayetin ardından tutuklanan Zeynep K.'nin andarmadaki ifadesinde, eşini kendisini aldattığı için öldürdüğünü öne süren Zeynep K., 18 Ekim'de eşi ve ortağıyla Akşehir'e besihaneye inek almak için gittiklerini anlattı. Daha önce anlaştığı E.Y. ve B.K.'nin çiftlik kurmayı planlayan eşini aradığını ifadesinde anlatan Zeynep K., şunları söyledi:

"B ve E, bir köylünün borçlarından dolayı ineklerini satacağını söyleyerek eşimi Akşehir'e çağırdı. Akşehir'de B ve E.ile birlikte inekleri alacağımız köye doğru hareket ettik. Aracımız yolda çamura saplanınca R. araçtan inip bakmak istedi. Bu sırada B. ensesine ateş ederek öldürdü. W. ellerini kaldırarak kaçmak istedi, ancak B. onu da göğsünden vurdu. Sonra da şakağına 2 kurşun daha sıktı. Cesetleri E. ve B. sürüyerek çalıların arasına sakladı."

Eşini kendisini aldattığı için öldürtmek için daha önce 25 bin dolara kiralık katil tuttuğunu, ancak adamın parayı alıp kaçtığını da kaydeden Zeynep K., daha sonra B ve E ile 30 bin euro'ya anlaştığını söyledi.

Olaydan sonra B.'nin öndeki araçla kendisine eşlik ettiğini ve Yalvaç'a bağlı Kozluçay'a kadar geldiklerini de ifadesinde anlatan Zeynep K., "Eve geldim ve bir şey olmamış gibi yattım" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Kan Donduran Olay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement