Konya'da Karbonmonoksit Gazından Zehirlenen Genç Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Konya'da Karbonmonoksit Gazından Zehirlenen Genç Hayatını Kaybetti

Konya\'da Karbonmonoksit Gazından Zehirlenen Genç Hayatını Kaybetti

Olay, saat 07.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi Güzle Sokak içerisinde bulunan apartmanın 1'nci katında meydana geldi.

05.10.2013 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, saat 07.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi Güzle Sokak içerisinde bulunan apartmanın 1'nci katında meydana geldi. İddiaya göre 22 yaşındaki Hasan Altan hava sıcaklıklarının düşmesi üzerine kendi odasında bulunan kömür sobasını yaktıktan sonra uyudu. Sanayide işçi olarak çalışan oğlunu uyandırmak için sabah odasına giden anne 47 yaşındaki Fatma Altan oğlunu hareketsiz halde görmesi üzerine durumu 112 sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yoğun gaz kokusunun bulunduğu odada ilk belirlemelere göre sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlenen Altan'ı ambulansa aldı. Kalp masajı yapılan ve oksijen verilen Altan'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Adli olay olduğu için Altan'ın cenazesi tekrar eve çıkarılarak hayatını kaybettiği odaya bırakıldı. Oğlunun cenazesinin ardından yürüyen anne Fatma Altan, "Yavrum. Yavrum. Sen ne zaman gittin. Yavrum inşallah kendine gelir. Ciğerim nasıl gittin" diye gözyaşı döktü. Hayatını kaybeden Altan'ın sosyal paylaşım sitesi 'facebook' üzerinden son olarak paylaştığı 'Yok bir sitemim hayatta her şey kısmet' yazısı dikkat çekti.

Yapılan olay yeri incelemesinin ardından Altan'ın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılamak üzere Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Karbonmonoksit Gazından Zehirlenen Genç Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement