Konya'da öğrencisine kötü davranan öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı - Son Dakika
28 MAYISSEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Konya'da öğrencisine kötü davranan öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı

28.09.2021 11:22

Konya'da 1'inci sınıfa başlayan çocuğun, okulun ikinci gününde sınıfa uyum sağlayamayıp ağlayarak annesini istemesi üzerine sınıf öğretmeni, "Terbiyesiz, ağla, ağla seni disipline yollayacağım. Ulan sizi bana sayıyla mı verdiler?" diye azarladı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Öğrencisine kötü davranan sınıf öğretmeni hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Selçuklu ilçesindeki ilkokulda, 7 Eylül'de cep telefonuyla kaydedilen görüntüler tepki çekti. 1'inci sınıfa başlayan A.Ç., okula uyum sağlayamaması üzerine ağlayarak annesini istedi. Görüntülerde, sınıf öğretmeni Ayşe I, ağlayarak annesini isteyen A.Ç'ye "Terbiyesiz" diyerek bağırdı.

"SİZİ BANA SAYIYLA MI VERDİLER"

Ardından A.Ç'nin "İstemiyorum seni, ben annemi istiyorum" diyerek ağlamaya devam etmesi üzerine öğretmen Ayşe I., "Ağla, ağla seni disipline yollayacağım haberin olsun. Müdür bey de seni cezalandırsın. Ulan sizi bana sayıyla mı verdiler?" diyerek karşılık vermesi yer alıyor.

"KIZIMIN PSİKOLOJİSİNİ BOZUYOR"

Sınıfta çekilen görüntüleri izledikten sonra okul yönetimine, kızının öğretmeninin değiştirilmesi yönünde müracaat ettiklerini söyleyen A.Ç'nin babası G.Ç, "Kızımın okulun ikinci günü, böyle kötü bir muameleye maruz kalması bizi çok üzdü. Kızımın sınıfının değişmesi için müracaat ettik ama bir sonuç alamadık. Okulla ilk tanışan bir çocuğa böyle bağırılır mı? Öğretmeni kızımın psikolojisini bozuyor. Kızım okula annesiyle gidip geliyor" dedi.

ÖĞRETMEN HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Paylaşımın ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü, birinci sınıfa başlayan öğrencisi A.Ç'ye kötü davrandığı öne sürülen A.I. hakkında idari soruşturma başlattı. Soruşturmanın yürütülmesi için bir müfettiş görevlendirildiği öğrenildi.

Kaynak: AA
YORUMLAR (9)
  • Cemile Kaçmaz: Hangi okul acaba Cevap Yaz 0 0 Yayından Kaldır
  • Yasin Boz: Bu öğretmen falan olamaz biz ne öğretmenler gördük buna soruşturma yetmez psikiyatrik bir muayene tanı tedavi şart daha ilk okul çocuğuyla zıtlaşıp onunla ağız dalaşına girecek kadar mentalite yerlerde malesef çocuğa ve ailesine üzüldüm bu akıl hastasına da inşallah gereğini yaparlar okulda böyle tiplerin olması çok tehlikeli Cevap Yaz 0 0 Yayından Kaldır
  • Kerim Pekacar: Değil öğretmenlik yapmak okula 250 metreden fazla yaklaşmasına müsaade edilmemeli. Cırtlak sesli cadı. Cevap Yaz 27 0 Yayından Kaldır
Tüm yorumlar için tıklayınız
500

Son Dakika Güncel Konya'da öğrencisine kötü davranan öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı - Son Dakika


Advertisement