Öldürülen anne ve kızın cenazeleri Bursa'ya gönderildi - Son Dakika
Güncel

Öldürülen anne ve kızın cenazeleri Bursa'ya gönderildi

Konya'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden anne ile kızın cenazeleri, toprağa verilmek üzere memleketleri Bursa'ya gönderildi.

28.10.2020 14:55  Güncelleme: 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden anne ile kızın cenazeleri, toprağa verilmek üzere memleketleri Bursa'ya gönderildi.

Konya Numune Hastanesi morgunda otopsileri yapılan Büşra Gizem Güzelsoy (27) ile annesi Gülya Barutçu'nun (48) cenazesini yakınları teslim aldı.

Büyük acı yaşayan yakınları, anne ile kızın tabutlarını, gözyaşlarıyla cenaze nakil aracına yükledi.

Cenazeler, defnedilmek üzere nakil aracıyla Bursa'nın Osmangazi ilçesine götürüldü.

Olay

Ömer İ, kendisinden bir süre önce ayrılan nişanlısı Büşra Gizem Güzelsoy (27) ile annesi Gülya Barutçu'nun (48) içinde bulunduğu otomobile tabancayla ateş etmişti. Saldırıda anne ve kızı yaşamını yitirmişti.

Büşra Gizem Güzelsoy'un, olaydan yaklaşık 2 saat önce polis merkezine giderek Ömer İ. hakkında şikayette bulunup koruma kararı için başvuru yaptığı ortaya çıkmıştı.

Ömer İ'nin de bulunduğu otomobil, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince, Selahattin Eyyubi Mahallesi Nurullah Sokak'ta durdurulmuş, araçtan inen zanlı, silahı başına dayayıp polislere bir süre direnmişti. Ekiplerin ikna etme çalışmaları sürerken Ömer İ. tabancayla yaşamına son vermişti.

Öldürülen anne ve kızın cenazeleri Bursa\'ya gönderildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öldürülen anne ve kızın cenazeleri Bursa'ya gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı
    17:50 Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı

    Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 araç karıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada, bir otomobilin ani fren yapması sonucu arkasındaki araçlar birbirine çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement