Konya'da Yeni Yıl, Dua ve Eğlenceyle Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Konya'da Yeni Yıl, Dua ve Eğlenceyle Kutlandı

Konya\'da Yeni Yıl, Dua ve Eğlenceyle Kutlandı

Konya'da binlerce kişi 2011'e veda edip, yeni yılı coşkuyla kutlarken, aynı saatlerde Anadolu Gençlik Derneği tarafından Mekke'nin Fethi ve Gençlik Gecesi düzenlendi.

01.01.2012 02:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da binlerce kişi 2011'e veda edip, yeni yılı coşkuyla kutlarken, aynı saatlerde Anadolu Gençlik Derneği tarafından Mekke'nin Fethi ve Gençlik Gecesi düzenlendi. Konya'da yeni yılın ilk bebeği ise 00.30'da dünyaya geldi. Eğlence merkezlerinde buluşan binlerce kişi 2011'e veda ederken, 2012 yılını coşkuyla kutladı. Konyalılar, müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

AYNI SAATLERDE KUR'AN ZİYAFETİ

Yılbaşının kutlandığı aynı saatlerde Mevlana Kültür Merkezi'nde de Mekke'nin Fethi'nin 1382'inci yıldönümü kutlandı. Gecede, dünya birincisi Türk ve yabancı hafızlar tarafından Kuran-ı Kerim'den sureler okundu. Sureler okunurken bazı vatandaşlar kendinden geçerek gözyaşlarını tutamadı.

Konya'DA YILIN İLK BEBEĞİ

Konya'da yılın ilk bebeği ise Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde dünyaya geldi. Samet ve Dilek Tunç çiftinin kız bebeği 00.30'da normal doğumla dünyaya gözlerini açtı. 53 santimetre boyunda 3 kilo 540 gram ağırlığında doğan bebeğe Yaren ismi konuldu. Doğumu gerçekleştiren Dr. Mevlüt Bircan, bebeğin ve annenin sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi.

HK,TY (İA/RT) - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Yeni Yıl, Dua ve Eğlenceyle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement