Konya'dan Haleplilere Yardım. - Son Dakika
Güncel

Konya'dan Haleplilere Yardım.

Konya\'dan Haleplilere Yardım.

Anadolu İnsani Yardım Derneği (AYDER) öncülüğünde toplanan insani yardım malzemelerini taşıyan tır, Suriyeliler için yola çıktı.

06.02.2017 12:39  Güncelleme: 19:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu İnsani Yardım Derneği (AYDER) öncülüğünde toplanan insani yardım malzemelerini taşıyan tır, Suriyeliler için yola çıktı

AYDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İhsan Erdim, yaptığı yazılı açıklamada, savaşın sıkıntılarının yanı sıra soğukla da mücadele eden Suriyeliler'e yardımların sürdüğünü aktardı.

Bu kapsamda toplanan insani yardım malzemesini taşıyan tırın Haleplilere gönderildiğini anlatan Erdim, şunları kaydetti:

"99 Esma-ül Hüsna tır projemiz tüm hızıyla devam ediyor. Bugün de içinde 5 bin battaniye ve 200 sünger minderin bulunduğu aracımızı mazlumlara ulaştırmak ve onların dualarını almak amacıyla gönderdik. Suriye'de savaşın bittiği algısı oluşturuluyor. Zalim Esed rejimi 6 yıldır mazlumları öldürüyor ve yurtlarından ediyor. Savaş asla bitmiş değildir. Binlerce esir, yaralı ve şehit ailelerimiz var biz onlara bakmakla yükümlüyüz. Bu kapsamda da 168 tır insani yardım malzemesini Haleplilere ulaştırdık."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Konya'dan Haleplilere Yardım. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement