Konya - İntihar Edeceğini Facebook?tan Duyurmuş - Son Dakika
Güncel

Konya - İntihar Edeceğini Facebook?tan Duyurmuş

Konya - İntihar Edeceğini Facebook?tan Duyurmuş

İntihar edeceğini facebook'tan duyurmuşKonya'da 25 yaşındaki Erciyes Çanlıdağ, otobüs durağında pompalı tüfekle kalbine ateş ederek yaşamına son verdi.

16.03.2016 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İntihar edeceğini facebook'tan duyurmuş

Konya'da 25 yaşındaki Erciyes Çanlıdağ, otobüs durağında pompalı tüfekle kalbine ateş ederek yaşamına son verdi. Çanlıdağ, olaydan kısa süre önce sosyal paylaşım sitesi facebook'ta, "Sanırım en iyisi intihar etmek. Ben gidiyorum. Yani inşallah. Çok sıkıldım bu tarafta. Birazda diğer tarafta gezineyim. Her zamanki gibi soğuk kanlılıkla tetiği çekeceğim. Bu kez son görevi kendime yapacağım" mesajını yayınlaması dikkat çekti.

Olay, saat 03.45 sıralarında merkez Meram ilçesi Yeni Yol üzerinde bulunan bir otobüs durağında meydana geldi. İddiaya göre yakınlarda bulunan bir oto galerinin güvenlik görevlisi, Erciyes Çanlıdağ'ı yerde kanlar içinde görmesi üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yapılan müdahale sonrası Çanlıdağ'ın tüfekle kalbine ateş etmesi sonucu hayatını kaybettiğini belirledi.

İNTİHAR EDECEĞİNİ FACEBOOK'TAN DUYURMUŞ

Erciyes Çanlıdağ olaydan önce arkadaşı Abdullah Hayıroğlu'nu arayarak intihar edeceğini söylediği öğrenildi. Bunun üzerine Hayırlıoğlu, Çanlıdağ'ın İhsaniye Mahallesi'ndeki evine gitti. Kapıyı kimsenin açmaması üzerine durumu polise bildirdi. Hayıroğlu bu sırada aradığı arkadaşı Çanlıdağ'ın intihar ettiğini bilgisine ulaşarak olay yerine geldi. Erciyes Çanlıdağ'ın olaydan kısa süre önce sosyal paylaşım sitesi facebooktaki sayfasında, "Sanırım en iyisi intihar etmek. Ben gidiyorum. Yani inşallah. Çok sıkıldım bu tarafta. Birazda diğer tarafta gezineyim. Her zamanki gibi soğuk kanlılıkla tetiği çekeceğim. Bu kez son görevi kendime yapacağım" mesajını yayınlaması dikkat çekti.

Poliste çoğunluğu silahlı yaralama olmak üzere 17 suç kaydı bulunduğu belirtilen Çanlıdağ'ın cenazesi Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya - İntihar Edeceğini Facebook?tan Duyurmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement