Konya: Konya'da "Bypass" Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Konya: Konya'da "Bypass" Operasyonu

Konya Polisinin Sabah Erken Saatte Düzenlediği, "Bypass Operasyonu"nda, Belirlenen Evlerin Kapılarını Kırarak Giren Özel Harekat Polisi, Çok Sayıda Şüpheliyi Gözaltına Aldı.

19.12.2006 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya polisinin sabah erken saatte düzenlediği, "Bypass Operasyonu"nda, belirlenen evlerin kapılarını kırarak giren özel harekat polisi, çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı.

Alınan bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi, İstihbarat ve Asayiş Şubesi 100 ekip ve 500 polisle, sabah erken saatlerde ezan sesiyle birlikte Bypass operasyonunu başlattı. Eş zamanlı düzenlenen operasyonda kentin farklı bölgelerinde birçok eve baskın düzenlendi. Operasyonda görev alan özel harekat polisi çevresini sardıkları bir binanın giriş kapısını çilingirle açtı. Binaya girerek tüm katlarda güvenlik tedbirleri alan polis, ilk önce kapıların zillerine basarak açılmasını bekledi. Kapıların açılmaması üzerine polis, kapıları tekme ve omuz atarak kırmaya çalıştı. Kırılamayan kapılar binaya getirilen koç boynuzu tabir edilen demir boruyla kırıldı. Evlerde yapılan aramalarda çok sayıda silah, çek, senet, esrar ve çeşitli kesici aletler ele geçirildi. Operasyonda, fuhuş, çek ve senet işleriyle uğraştığı iddia edilen suç örgütünün liderliğini çok sayıda sabıkası bulunan Ali H'nin yaptığı bildirildi. Şu ana kadar suç örgütü Ali H. ile birlikte aralarında bayanların da bulunduğu 37 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, gözaltı sayısının ilerleyen saatlerde artması bekleniyor. Şüpheliler havanın aydınlanmasıyla birlikte teker teker getirildikleri Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Konya: Konya'da 'Bypass' Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement