Konya Maganda Kurşunu, Annesiyle Halı Yıkayan Çocuğun Başına İsabet Etti Hd - Son Dakika
Güncel

Konya Maganda Kurşunu, Annesiyle Halı Yıkayan Çocuğun Başına İsabet Etti Hd

Konya Maganda kurşunu, annesiyle halı yıkayan çocuğun başına isabet etti HDMaganda kurşunu, annesiyle halı yıkayan çocuğun başına isabet ettiKONYA'da sokak çeşmesinde halı yıkayan annesine yardım eden Osman Gündüz'ün (9), başına mermi isabet etti.

16.09.2018 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Maganda kurşunu, annesiyle halı yıkayan çocuğun başına isabet etti HDMaganda kurşunu, annesiyle halı yıkayan çocuğun başına isabet etti

KONYA'da sokak çeşmesinde halı yıkayan annesine yardım eden Osman Gündüz'ün (9), başına mermi isabet etti. Başından giren ve çenesine saplanan mermi çekirdeği şu an için çıkartılamadığından minik Osman, bir süre mermi çekirdeğiyle yaşamını sürdürecek. Tabancayla ateş açan magandanın henüz bulunmadığını belirten baba Bayram Gündüz, Suçlu henüz bulunmadı. Bugün benim oğluma olan, yarın bir başkasına olur. Suçlular bulunup cezalandırılsın. dedi. Olay, geçen 8 Eylül Cumartesi günü akşam saatlerinde Kadınhanı ilçesi Tepebaşı Mahallesi'nde meydana geldi. İlkokul 4'üncü sınıf öğrencisi Osman Gündüz, evlerinin yakınındaki sokak çeşmesinde halı yıkayan annesi Bayramiye Gündüz'e yardım etmeye başladı. Gündüz, kısa bir süre sonra oturduğu yerde aniden yere yığıldı. Anne Gündüz de, başında ve vücudunda kanama izine rastlamadığı oğlunun, baygınlık geçirdiğini sanıp dinlenmesi için eve götürdü.

BAŞINA MERMİ İSABET ETMİŞ

Osman Gündüz, sabaha karşı kusmaya başlaması üzerine ailesi ilk olarak Kadınhanı Devlet Hastanesi'ne oradan da ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne götürdü. Minik Osman'ın burada çekilen tomografisinde başından giren mermi çekirdeğinin çenesine saplandığını belirlendi. Bunun üzerine Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. 4 gün boyunca yoğun bakımda kalan ve şu an normal odaya alınan Osman'ın çenesindeki mermi çekirdeği sağlığı acısından şu an için çıkartılmadı. Minik Osman, bir süre çenesindeki mermi çekirdeğiyle yaşamını sürdürecek.

BAŞINDAN KAN GELMEDİĞİ İÇİN ANLAMAMIŞLAR

Oğlunun, annesine yardım ederken vurulduğunu belirten çiftçi baba Bayram Gündüz (36), olayı şöyle anlattı Eşim, mahallemizde bulunan çeşmede halı yıkıyordu. Halı yıkarken çocuğun başına nereden geldiği belli olmayan bir kurşun isabet etmiş. Yakın bölgede düğün vardı, belki oradan veya başka bir yerden de gelmiş olabilir. Kurşunun gelmesiyle çocuğum yere yığılmış. Bunun üzerine annesi, ne olduğu bilememiş ve çocuğu eve götürmüş. Sabaha karşı rahatsızlığı artınca, komşumuzun yardımıyla hastaneye götürdük.

MERMİ ÇEKİRDEĞİ ÇIKARTILAMADI

Bayram Gündüz, hastanede yapılan tetkiklerde oğlunun başına mermi isabet ettiğini öğrenince şaşırdıklarını belirtti. Mermi girdikten sonra başında herhangi bir kanama olmadığını ifade eden Gündüz, çenesine saplanan mermi çekirdeğinin, şu an için çıkartılmadığını ve oğlunun bir süre mermi çekirdeğiyle yaşayacağını söyledi. Oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Gündüz, 4 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra şu an normal odaya alındı. Tedavisi sürüyor. Sağlığı iyi durumda; ancak yürümekte güçlük çekiyor. diye konuştu.

SUÇLULAR CEZASINI ÇEKSİN

Şüphelilerin bulunup cezalandırılmasını isteyen Bayram Gündüz, Şüpheliler her kimse, bulunmasını istiyorum. Gereken cezayı çeksinler. Evlat acısı çok kötü bir şey. Allah kimsenin başına vermesin. 4-5 gün öldüm öldüm dirildim. Yapan kişiler bulunsun. Ellerini kollarını sallayıp gezemesinler. Benim çocuğumun başına geldi, diğer çocukların başına gelmesin. dedi.

Konya Maganda Kurşunu, Annesiyle Halı Yıkayan Çocuğun Başına İsabet Etti Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Maganda Kurşunu, Annesiyle Halı Yıkayan Çocuğun Başına İsabet Etti Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement