Jokeyini üstünden fırlatan at, kaçtı! Saatler sonra dron yardımıyla bulundu - Son Dakika
Güncel

Jokeyini üstünden fırlatan at, kaçtı! Saatler sonra dron yardımıyla bulundu

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yapılan at yarışları esnasında pistten çıkan yarış atı, jokeyini üstünden attıktan sonra kaçarak ortadan kayboldu. Ekiplerin dron yardımıyla aradığı at, saatler sonra göldeki sazlıklarda ortaya çıktı.

25.09.2022 23:18  Güncelleme: 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyşehir Belediyesi Atlı Spor Kulübü tarafından Beyşehir Gölü kenarındaki Soğla bölgesindeki yarış pistinde bu yıl ilçede 23'üncüsü düzenlenen Geleneksel Rahvan At Yarışları sırasında, Murat Altunel'in sahibi olduğu ve jokeyliğini yaptığı "Artro Ahmet" adlı İngiliz yarış atı, yarışın son düzlüğünde virajı alamayarak pistten çıktı.

Jokeyini üstünden atan at saatler sonra göldeki sazlıklarda bulundu

DRONLA BİLE ARADILAR

At önce jokeyini üstünden attı, ardından göl kenarındaki sazlıklar arasına kaçarak gözden kayboldu. Attan düşen jokey ise piste gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Atı bulmak için sazlıklar üzerinde uzun süre dronla arama yapıldı. At, saatler süren çalışma sonrasında bulunabildi.

Jokeyini üstünden atan at saatler sonra göldeki sazlıklarda bulundu

"BAŞIMIZA BÖYLE BİR ŞEY GELMEMİŞTİ"

Ambulansla hastaneye götürüldükten sonra tedavisi tamamlanıp taburcu edilen jokey Murat Altunel, gazetecilere, daha önce başına yarışlarda böyle bir olay gelmediğini belirterek, "Atın kayışı kopunca virajda savrulduk. Başımıza böyle bir şey daha önce gelmemişti." dedi.

Jokeyini üstünden atan at saatler sonra göldeki sazlıklarda bulundu

Beyşehir Belediyesi Atlı Spor Kulübü tarafından Beyşehir Gölü kenarındaki Soğla bölgesindeki yarış pistinde yapılan yarışlarda, birincilik kupasını Tuzlukçu bölgesinden yarışlara katılan Özen Şahin kazandı. Yarışlar sonunda kategorilerinde dereceye girenlere kupa ve para ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Jokeyini üstünden fırlatan at, kaçtı! Saatler sonra dron yardımıyla bulundu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Jokeyini üstünden fırlatan at, kaçtı! Saatler sonra dron yardımıyla bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement