Konya Rüyasında Gördüğü Gibi Kazada Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Konya Rüyasında Gördüğü Gibi Kazada Yaralandı

Rüyasında gördüğü gibi kazada yaralandıKONYA'da 2 ay önce Mevlana Müzesi'ni ziyarete gelirken meydana gelen kazada yaralanan 55 yaşındaki Müslüme Özgün, hastanede 1.5 aylık fizik tedavinin ardından yürümeye başladı.

05.07.2017 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rüyasında gördüğü gibi kazada yaralandı

KONYA'da 2 ay önce Mevlana Müzesi'ni ziyarete gelirken meydana gelen kazada yaralanan 55 yaşındaki Müslüme Özgün, hastanede 1.5 aylık fizik tedavinin ardından yürümeye başladı. Kazayı bir gün önce rüyasında gördüğünü söyleyen Özgün, taburcu olduktan sonra Mevlana Müzesi'ni ziyaret edeceğini söyledi.

Düzce depremini yaşadıktan sonra ailesiyle birlikte Ankara'ya yerleşen Müslüme Özgün, arkadaşlarıyla birlikte Konya'daki Mevlana Müzesi'ni ziyaret etmek istedi. Yaklaşık 2 ay önce bu gezi için program düzenleyen Özgün, yola çıkmadan bir gün önce rüyasında otomobille giderken kaza yaptıklarını gördüğünü söyledi. Özgün, ertesi gün gezi için kendisini evden almaya gelen arkadaşlarına da gördüğü rüyayı anlattı.

4 arkadaşıyla birlikte Müslüme Özgün'ün de içinde bulunduğu otomobil, Mevlana Müzesi gezisi için Ankara'dan Konya'ya hareket etti. Cihanbeyli yakınlarında kontrolden çıkan şarampole yuvarlandı. Otomobildeki 4 arkadaşıyla birlikte ağır yaralanan Özgün, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan kontrolle sonrası Özgün'ün kaburga kemiklerinde çatlak, kalça kemiğinde kırık ve omuriliğinde zedelenme oluştuğu belirlendi. Ölümden dönen ve gerçekleştirilen ameliyat sonrası Özel Farabi Hastanesi'nde yaklaşık 1,5 ay fizik tedavisi yapılan Özgün, yürümeye başladı.

Uzun bir tedavi döneminin ardından iyileşen ve kaza öncesi gördüğü rüyayı anlatan Müslüme Özgün, "Konya'ya gelmeden bir gün önce bir rüya gördüm. Rüyamda arabanın içerisinde giderken titreme oluştu ve arkadaşlarımla birbirimize sarıldık. Bu rüyanın ardından yola çıkmamayı düşündüm. Arkadaşlarıma rüyamı anlattım ama gülüp geçtiler. Evimin önüne kadar gelince dayanamadım ve yola çıktım. Başımıza da bu kaza geldi. O rüya gerçekleşince nasıl böyle bir şey olabilir diye hayret ettiler. Ama iyileştikten sonra Mevlana'nın türbesini ziyaret edeceğim" dedi.

Farabi Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doktor Osman Tüfekçi de "Hastamız trafik kazası sonrası kalça eklemini oluşturan kemiklerin birkaç tanesinde ve omuriliğinde hasar vardı. Oturamıyordu ve desteksiz şekilde ayakta duramıyordu. Uzun bir rehabilitasyon döneminden geçtik. 6 haftanın sonunda hastamız oturmaya başladı. Şu an da desteksiz bir şekilde yürüyor" diye konuştu.

(

Konya Rüyasında Gördüğü Gibi Kazada Yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Rüyasında Gördüğü Gibi Kazada Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement