Evli Muhtar Dehşet Saçtı! Sevgilisini Boğazından Bıçaklayıp Öldürdü, İntihara Kalkıştı - Son Dakika
Güncel

Evli Muhtar Dehşet Saçtı! Sevgilisini Boğazından Bıçaklayıp Öldürdü, İntihara Kalkıştı

Konya'da 3 çocuk babası evli muhtar, otomobilde tartıştığı sevgilisini kavun kestiği bıçakla boğazından keserek öldürdü. Daha sonra bıçağı kendine saplayarak intihara kalkıştı.

19.08.2017 12:42  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da Karapınar İlçesi Adalet Mahallesi Muhtarı evli 3 çocuk babası 53 yaşındaki Mustafa Çakan, sevgilisi 45 yaşındaki 3 çocuk annesi Hacer Göral'ı, birlikte yedikleri kavunu doğradığı bıçakla boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayıp öldürdü. Daha sonra bıçağı kendi vücuduna saplayarak yaralanan Mustafa Çakan, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çakan'ın ilk ifadesinde aralarında çıkan mobilya satın alma tartışması sonucu sevgilisini bıçaklayarak öldürdüğü söylediği öğrenildi.

SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHARA KALKIŞTI

Olay, bugün saat 09.15 sıralarında merkez Meram İlçesi Konya- Antalya Çevre yolu Kozağaç Mevkii'nde meydana geldi. Karapınar İlçesi'nde fırıncılık yapan Adalet Mahallesi Muhtarı Mustafa Çakan, 5 yıllık sevgilisi Hacer Göral ile birlikte yönetimindeki 42 JD 310 plakalı otomobille, Antalya- Çevre yolu Kozağaç Mevkii yakınında gelip, aracını yolun kenarına park etti. Daha sonra yolda gelirken satın aldıkları kavunu aracın yakınındaki bir ağacın altında kesip, sevgilisiyle birlikte yemeye başladı. Kavun yerken sohbet eden iki sevgilisi iddiaya göre satın alacakları mobilya nedeniyle aralarında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mustafa Çakan, kavunu doğradığı bıçakla, otomobilde sürücü koltuğunun yanında oturan sevgilisi Hacer Göral'a, saldırdı. Sevgilisinin boğazına ve vücudunun 4 yerine bıçak saplayan Çakan, sevgilisini kanlar içinde görünce bu kez de bıçağı kendi vücuduna saplamaya başladı. Bıçağı 3 kez kendi vücuduna saplayan Çakan, kanlar içinde yere yığıldı. İki kişiyi kanlar içinde gören çevredekiler polis ve sağlık görevlilerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri Hacer Göral'ın öldüğünü belirledi. Yaralanan Çakan da ambulansla Meram Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Polis, yaptığı incelemede kadının sol avucunun içinde ıslak mendil ve yediği kavununda yere düşmüş olduğunu belirledi.

MOBİLYA SATIN ALMAK İÇİN ÇIKMIŞLAR

Mustafa Çakan'ın, polise verdiği ilk ifadesinde dün gece sevgilisi Hacer Göral'ın evinde kaldığı ve evde sevgilisinin çocukları ve kardeşiyle birlikte oturup sohbet ettiklerini, burada sevgilisi Göral'ın, yeni mobilya almasını ve sürekli birlikte yaşamak istediğini söylediğini ileri sürdüğü öğrenildi. Sabah saatlerinde de sevgilisiyle birlikte mobilya satın almaya çıktıklarını belirten Çakan'ın, "Hacer ile mobilya satın almaya çıktık. Ancak mobilyacılar kapalıydı. Açılıncaya kadar zaman geçirmek için kavun yemeye gittik. Kavunu doğrayıp bir dilim kendime bir dilimde ona verdim. 'Beni kavunla mı kandıracaksın, benim evime bundan sonra her gün geleceksin, değilse senin kızlarını, torunlarını satarım' deyip küfür etti. O sırada kendimi kaybettim ve bıçakla saldırdım. Sonra onu kanlar içinde görünce bıçağı kendime sapladım. Çevredekiler gelip yardım etti." dediği öğrenildi.

15 GÜN ÖNCE ŞİDDET GÖRDÜĞÜ İDDİASIYLA ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Sevgilisi tarafından öldürülen Hacer Göral'ın, daha önce Karapınar'da oturduğu eşinden boşandığı ve 2 yıl önce Konya'ya taşındığı belirtildi. Göral'ın, yaklaşık 15 gün öncede merkez Selçuklu İlçesi Bosna Herkes Polis Merkezi'ne giderek, kendi oğlu ve sevgilisi Mustafa Çakan tarafından dövüldüğü iddiasıyla şikayette bulunduğu, oğlu ve sevgilisi hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Evli Muhtar Dehşet Saçtı! Sevgilisini Boğazından Bıçaklayıp Öldürdü, İntihara Kalkıştı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evli Muhtar Dehşet Saçtı! Sevgilisini Boğazından Bıçaklayıp Öldürdü, İntihara Kalkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı
    23:58 Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız istemeye giden F.G. ile kızın ağabeyi Y.T. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada F.G, tüfekle Y.T'yi yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheli F.G, sığındığı evde polis tarafından gözaltına alındı.

  • Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi
    23:58 Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi

    Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında tahliye edilen bina sayısı 24'e yükseldi. İstanbul Valiliği, 'Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir' açıklamasını yaptı.

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • DEM Parti'den İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya
    23:42 DEM Parti'den İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya "müfettiş" yanıtı: Kamu kaynaklarını beyhude çabalar için harcamayın

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi. DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan "Kamu kaynaklarını beyhude çabalar için harcamamanızı öneriyoruz" ifadelerini kullandı.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Advertisement