Evli Muhtar Dehşet Saçtı! Sevgilisini Boğazından Bıçaklayıp Öldürdü, İntihara Kalkıştı - Son Dakika
Güncel

Evli Muhtar Dehşet Saçtı! Sevgilisini Boğazından Bıçaklayıp Öldürdü, İntihara Kalkıştı

Konya'da 3 çocuk babası evli muhtar, otomobilde tartıştığı sevgilisini kavun kestiği bıçakla boğazından keserek öldürdü. Daha sonra bıçağı kendine saplayarak intihara kalkıştı.

19.08.2017 12:42  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da Karapınar İlçesi Adalet Mahallesi Muhtarı evli 3 çocuk babası 53 yaşındaki Mustafa Çakan, sevgilisi 45 yaşındaki 3 çocuk annesi Hacer Göral'ı, birlikte yedikleri kavunu doğradığı bıçakla boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayıp öldürdü. Daha sonra bıçağı kendi vücuduna saplayarak yaralanan Mustafa Çakan, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çakan'ın ilk ifadesinde aralarında çıkan mobilya satın alma tartışması sonucu sevgilisini bıçaklayarak öldürdüğü söylediği öğrenildi.

SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHARA KALKIŞTI

Olay, bugün saat 09.15 sıralarında merkez Meram İlçesi Konya- Antalya Çevre yolu Kozağaç Mevkii'nde meydana geldi. Karapınar İlçesi'nde fırıncılık yapan Adalet Mahallesi Muhtarı Mustafa Çakan, 5 yıllık sevgilisi Hacer Göral ile birlikte yönetimindeki 42 JD 310 plakalı otomobille, Antalya- Çevre yolu Kozağaç Mevkii yakınında gelip, aracını yolun kenarına park etti. Daha sonra yolda gelirken satın aldıkları kavunu aracın yakınındaki bir ağacın altında kesip, sevgilisiyle birlikte yemeye başladı. Kavun yerken sohbet eden iki sevgilisi iddiaya göre satın alacakları mobilya nedeniyle aralarında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mustafa Çakan, kavunu doğradığı bıçakla, otomobilde sürücü koltuğunun yanında oturan sevgilisi Hacer Göral'a, saldırdı. Sevgilisinin boğazına ve vücudunun 4 yerine bıçak saplayan Çakan, sevgilisini kanlar içinde görünce bu kez de bıçağı kendi vücuduna saplamaya başladı. Bıçağı 3 kez kendi vücuduna saplayan Çakan, kanlar içinde yere yığıldı. İki kişiyi kanlar içinde gören çevredekiler polis ve sağlık görevlilerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri Hacer Göral'ın öldüğünü belirledi. Yaralanan Çakan da ambulansla Meram Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Polis, yaptığı incelemede kadının sol avucunun içinde ıslak mendil ve yediği kavununda yere düşmüş olduğunu belirledi.

MOBİLYA SATIN ALMAK İÇİN ÇIKMIŞLAR

Mustafa Çakan'ın, polise verdiği ilk ifadesinde dün gece sevgilisi Hacer Göral'ın evinde kaldığı ve evde sevgilisinin çocukları ve kardeşiyle birlikte oturup sohbet ettiklerini, burada sevgilisi Göral'ın, yeni mobilya almasını ve sürekli birlikte yaşamak istediğini söylediğini ileri sürdüğü öğrenildi. Sabah saatlerinde de sevgilisiyle birlikte mobilya satın almaya çıktıklarını belirten Çakan'ın, "Hacer ile mobilya satın almaya çıktık. Ancak mobilyacılar kapalıydı. Açılıncaya kadar zaman geçirmek için kavun yemeye gittik. Kavunu doğrayıp bir dilim kendime bir dilimde ona verdim. 'Beni kavunla mı kandıracaksın, benim evime bundan sonra her gün geleceksin, değilse senin kızlarını, torunlarını satarım' deyip küfür etti. O sırada kendimi kaybettim ve bıçakla saldırdım. Sonra onu kanlar içinde görünce bıçağı kendime sapladım. Çevredekiler gelip yardım etti." dediği öğrenildi.

15 GÜN ÖNCE ŞİDDET GÖRDÜĞÜ İDDİASIYLA ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Sevgilisi tarafından öldürülen Hacer Göral'ın, daha önce Karapınar'da oturduğu eşinden boşandığı ve 2 yıl önce Konya'ya taşındığı belirtildi. Göral'ın, yaklaşık 15 gün öncede merkez Selçuklu İlçesi Bosna Herkes Polis Merkezi'ne giderek, kendi oğlu ve sevgilisi Mustafa Çakan tarafından dövüldüğü iddiasıyla şikayette bulunduğu, oğlu ve sevgilisi hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Evli Muhtar Dehşet Saçtı! Sevgilisini Boğazından Bıçaklayıp Öldürdü, İntihara Kalkıştı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evli Muhtar Dehşet Saçtı! Sevgilisini Boğazından Bıçaklayıp Öldürdü, İntihara Kalkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çorum Belediyesi Sosyal Tesisinde Su Tasarrufu İçin Gri Su Teknolojisi Kullanılıyor
    14:27 Çorum Belediyesi Sosyal Tesisinde Su Tasarrufu İçin Gri Su Teknolojisi Kullanılıyor

    Çorum Belediyesi, Meydan Sosyal Tesisinde kurulan Gri Su Tekrar Kullanım Modülü ile su tüketimini yarı yarıya azaltmayı hedefliyor. Lavabo ve banyoda kullanılan atık su, filtre ve mor ışık teknolojisiyle tuvalet temizliğinde kullanılmak üzere arıtılıyor. Deneme sürecinin başarılı olması halinde, 8 sosyal tesise daha bu sistem uygulanacak. Gri su teknolojisiyle su tasarrufu sağlanmasının yanı sıra, AR-GE çalışmalarıyla farklı alanlarda da bu teknolojinin kullanılması planlanıyor.

  • Samsun'da Türkiye Sportif Yetenek Taraması Projesi başladı
    14:25 Samsun'da Türkiye Sportif Yetenek Taraması Projesi başladı

    Türkiye Sportif Yetenek Taraması Projesi kapsamında Samsun'da ilkokul 3. sınıf öğrencileri arasından geleceğin spor şampiyonları belirleniyor. Uzman antrenörler eşliğinde yapılan taramalar sonucunda başarılı olan öğrenciler, spor branşlarına yönlendirilecek. Program kapsamında 19 bin 583 çocuk taramadan geçirilecek.

  • Yalova RoRo Limanı'nda Cezaevi Firarisinin Kaçışı: 4 Kişi Tutuklandı
    14:25 Yalova RoRo Limanı'nda Cezaevi Firarisinin Kaçışı: 4 Kişi Tutuklandı

    Yalova RoRo Limanı'nda cezaevi firarisinin 8 bin Avro karşılığında personel giriş kartını kullanıp gemiyle yurt dışına kaçmasını sağlayan ikisi işçi 4 kişi tutuklandı. Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, firarinin limandan çıktığını tespit etti ve yapılan araştırmada, firariyi yurt dışına çıkaran kişilerin Bingöl'den getirilen insan ticareti organizatörü F.K. ve E.T. olduğu belirlendi. Ayrıca, limanda çalışan M.A. ve R.İ. isimli işçilerin giriş kartlarını kullanarak firarinin kaçmasına yardım ettikleri ortaya çıktı. 4 zanlı, gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

  • AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı, Ahmet Ataç'ın seçim harcamalarını eleştirdi
    14:25 AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı, Ahmet Ataç'ın seçim harcamalarını eleştirdi

    AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın, Ahmet Ataç'ın seçim harcamalarını eleştirerek, reklam panoları ve duvar giydirmeleri için yapılan harcamaların kaynağını sorguladı. Aydın, Ataç'a malvarlığını açıklamasını talep etti ve belediye bütçesinin şeffaflıkla kullanılmasını istedi.

  • Pinokyo Müzikal Masalı İBB CRR Konser Salonu'nda sahnelenecek
    14:24 Pinokyo Müzikal Masalı İBB CRR Konser Salonu'nda sahnelenecek

    Pinokyo Müzikal Masalı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleşecek etkinlikte, Pinokyo'nun hayallerinin peşinde koşarken yaşadığı maceralar, sevinçler ve zorluklar seyircilerin beğenisine sunulacak. Etkinlik, dürüstlük, sadakat ve gerçek benliği bulma arayışı gibi evrensel temaları vurgulayarak izleyicilere hem eğlenceli hem düşündürücü bir deneyim yaşatacak.

  • Tokat'ta Yola Düşen Ağaç Anbean Kameraya Yansıdı
    14:22 Tokat'ta Yola Düşen Ağaç Anbean Kameraya Yansıdı

    Tokat'ta eski Turhal yolunda seyahat eden bir vatandaş ve kızı, yolda seyrederken beklenmedik bir şekilde yola devrilen bir ağaçla karşılaştı. Araç kamerası tarafından kaydedilen o anlar, kıl payıyla faciadan kurtulan vatandaşın şokunu gözler önüne serdi. Ağacın kesimi sırasında güvenlik önlemlerinin alınmaması nedeniyle yaşanan olay, tepkilere neden oldu.

  • Tayland'da define avcısı göçük altında kalarak öldü
    14:22 Tayland'da define avcısı göçük altında kalarak öldü

    Tayland'da eski bir maden ocağında altın arayan define avcısı, toprak kayması sonucu göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Olayın ardından eski maden ocağının çevresi kapatılırken, kazadan kurtulmayı başaran 2 define avcısı sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere karakola sevk edildi.


Advertisement