Konya-Temsili Nasreddin Hoca, Eşekle Fuara Katılacak - Son Dakika
Güncel

Konya-Temsili Nasreddin Hoca, Eşekle Fuara Katılacak

Temsili Nasreddin Hoca, eşekle fuara katılacakİSTANBUL'da düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT), temsili Nasreddin Hoca, eşeğiyle katılacak.

19.01.2018 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Temsili Nasreddin Hoca, eşekle fuara katılacak

İSTANBUL'da düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT), temsili Nasreddin Hoca, eşeğiyle katılacak. Fuarda Akşehir'i tanıtacak olan temsili Nasreddin Hoca, bugün eşeğine ters binerek İstanbul'a gitmek için yola çıktı.

Akşehir Belediyesi ve Ticaret Odası, İstanbul'da 25-28 Ocak 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan EMITT Fuarı'na katılarak ilçenin tanıtımı yapacak. Tanıtımı ise ilçeyle özdeşleşen Nasreddin Hoca, temsili olarak canlandırarak yapacak. Temsili Nasreddin Hoca, bugün eşeğine ters binip İstanbul'a gitmek için yola çıktı. Arkasından su dökülen temsili Nasreddin Hoca'yı uğurlama törenine Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Akşehir Belediyesi personeli ve vatandaşlar katıldı. Fuarda Akşehir'in tarihi, turistlik bölgelerinin tanıtılacağını ifade eden Belediye Başkanı Salih Akkaya, şunları söyledi

"Nasreddin Hocamız fuar için karakaçanıyla bugünden yola çıkıyor. Fuar'da Akşehir'imizi ve güzelliklerini tanıtacağız. 'Dünyanın Ortasında' neler var, neler yok onları tanıtacağız. İnşallah bu fuarın Akşehir turizmine katkısı olacağına inanıyorum. Amacımız Nasreddin Hocamızı bütün dünya tanıtmaktadır. Nasreddin Hocamızın yardımıyla Akşehir'imizin o güzelliklerini, tarihi dokusunu, tabi güzelliklerini, yemek kültürünü, kiraz lokumunu, peynir baklavasını inşallah tanıtmış olacağız."

(

Konya-Temsili Nasreddin Hoca, Eşekle Fuara Katılacak
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya-Temsili Nasreddin Hoca, Eşekle Fuara Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement