Konya Tüfekli ve Bıçaklı Soyguncular Olayı Tam Olarak Hatırlamıyorlarmış - Son Dakika
Güncel

Konya Tüfekli ve Bıçaklı Soyguncular Olayı Tam Olarak Hatırlamıyorlarmış

Tüfekli ve bıçaklı soyguncular olayı tam olarak hatırlamıyorlarmışKONYA'da ellerinde pompalı tüfek ve bıçaklarla girdikleri büfeden işyeri sahibini etkisiz hale getirerek para, kontör ve sigaraları gasp eden 4 şüpheli yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı.

15.08.2017 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüfekli ve bıçaklı soyguncular olayı tam olarak hatırlamıyorlarmış

KONYA'da ellerinde pompalı tüfek ve bıçaklarla girdikleri büfeden işyeri sahibini etkisiz hale getirerek para, kontör ve sigaraları gasp eden 4 şüpheli yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı. Uyuşturucu madde aldıklarını ileri süren şüphelilerin olay anını tam hatırlamadıkları yönünde polise ifade verdiği öğrenildi.

Olay, geçtiğimiz Pazar günü saat 02.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Fatih Mahallesi Gündüz Sokak üzerinde bulunan bir büfede meydana geldi. İddiaya göre, 36 yaşındaki Mehmet Gümüş'ün işlettiği büfeye yüzleri kapşonla kapalı, ellerinde tüfek ve bıçaklarla gelen 4 şüpheli, boğazına bıçak dayayıp tüfek doğrultukları işyeri sahibini etkisiz hale getirdi. Şüpheliler daha sonra kasada bulunan 200 lira para, 90 karton sigara ve bir miktarda kontör alarak otomobille hızla olay yerinden kaçtı.

Gümüş'ün ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Soruşturmayı yürüten Gasp Büro Amirliğine bağlı ekipler ilk önce olay yerinden kaçan otomobilin plakasını ve sahibini tespit eti. Polis, 02 DA 797 plakalı otomobilin sahibi olan B. T.'nin adresine gitti. Ekipler otomobilin araç sahibinin oğlu Beytullah T.'de olduğunu bilgisini aldı. Bunun üzerine TEDES ve trafik kameralarından aracın gidiş yönünde çalışma başlatan polis, otomobili merkez Karatay ilçesi İstanbul Caddesi üzerinde kovalamaca sonucu yakaladı. Araçta bulunan Beytullah T. (29), Mehmet Ali D. (26), Mehmet A. (33) ve Kamil N. (28) gözaltına alındı.

Poliste çok sayıda suç kayıtları olan şüphelilerin çaldıkları malzemeleri, Beytullah T.'nin evinin bodrumuna sakladığı öğrenildi. Adrese giden polis, 1 adet pompalı tüfek, 3 adet bıçak, 1 adet telsiz, 2 çift eldiven'i bodrumda buldu. Şüphelilerin polise olaydan önce uyuşturucu madde aldıkları, parasız kaldıkları içinde uyuşturucunun etkisiyle aralarında planlayarak büfeciyi gasp ettikleri yönünde ifade verdiği öğrenildi. Ayrıca şüphelilerin olay anının tam olarak hatırlamadıklarını söyledikleride belirtildi.

Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheliler nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarından adliyeye sevk edildi.

(

Konya Tüfekli ve Bıçaklı Soyguncular Olayı Tam Olarak Hatırlamıyorlarmış
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Tüfekli ve Bıçaklı Soyguncular Olayı Tam Olarak Hatırlamıyorlarmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement