Konya Türkiye'de Öldürülen Avusturlayı Turistin Cesedi Ülkesine Gönderiliyor Türkiye'de Öldürülen... - Son Dakika
Güncel

Konya Türkiye'de Öldürülen Avusturlayı Turistin Cesedi Ülkesine Gönderiliyor Türkiye'de Öldürülen...

Konya Türkiye\'de Öldürülen Avusturlayı Turistin Cesedi Ülkesine Gönderiliyor Türkiye\'de Öldürülen...

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde çalılıkların arasında 49 yaşındaki Ramazan Kaplan ile birlikte öldürülmüş halde cesedi bulunan 52 yaşındaki Avusturyalı Herald Weıb'in cesedi ülkesine gönderiliyor.

23.10.2012 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde çalılıkların arasında 49 yaşındaki Ramazan Kaplan ile birlikte öldürülmüş halde cesedi bulunan 52 yaşındaki Avusturyalı Herald Weıb'in cesedi ülkesine gönderiliyor.

Akşehir'in Atakent Beldesi'nde oturan çiftçi İhsan Doğan(37), 21 Ekim pazar günü saat 11.00 sıralarında traktörle bahçesine gittiği sırada Güllü Orman Tokat Mevkiinde çalılıkların arasında elbise olduğunu gördü. Durumdan şüphelenip elbiselere dikkatli bir şekilde bakan Doğan, iki erkek cesedinin olduğunu fark etti. Ardından jandarmaya haber verdi.

Jandarma yaptığı incelemede cesetlerden birinin Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'ne bağlı Dedeçam Beldesi'nde oturan Ramazan Kaplan, diğerinin de 2 Ekim Salı günü Antalya Havalimanından Türkiye'ye giriş yapan Avusturyalı Herald Weıb olduğunu saptadı. Kaplan'ın yakınlarını ulaşan Jandarma, Weıb'ın, Kaplan ile ortak olarak besicilik yapmak için Türkiye'ye geldiğini ve her ikisinin de Akşehir'e satın almak için traktör ve damızlık hayvan araştırmaya gittiğini ama geçen perşembe gününden bu yana haber alamadıklarını belirledi. Kaplan ve Weıb'ın başka bir yerde öldürüldükten sonra cesetlerinin getirilip çalılıklar arasına atılmış olabileceğini tahmin eden jandarma, olayla ilgili çalışma başlattı.

Kaplan ve Weıb'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Akşehir Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Weıb'ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından ülkesine gönderiliyor. Akşehir Devlet Hastanesi Morgu'ndan bugün akşam saatlerinde alınan cenaze özel bir şirkete ait cenaze aracına kondu. Weib'ın cenazesinin ilk olarak Avusturya Ankara Büyükelçiliği'ne oradandan uçakla ülkesine gönderileceği belirtildi. Jandarma, cinayetin nasıl işlendiğini belirlemek için ise çalışmasını sürdürüyor.

(

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Türkiye'de Öldürülen Avusturlayı Turistin Cesedi Ülkesine Gönderiliyor Türkiye'de Öldürülen... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement