Konya Valilik Binasında İntihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Konya Valilik Binasında İntihar Girişiminde Bulundu

Konya Valilik Binasında İntihar Girişiminde Bulundu

Konya'da işsiz 36 yaşındaki M.B. sabah saatlerinde valilik binasında boğazına dayadığı pompalı tüfek ile intihar girişiminde bulundu.

11.11.2013 11:23  Güncelleme: 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da işsiz 36 yaşındaki M.B., sabah saatlerinde valilik binasında boğazına dayadığı pompalı tüfek ile intihar girişiminde bulundu. 150 bin lira borcu olduğunu ve iş istediğini söyleyen M.B., polisin yaklaşık yarım saat süren çabasıyla intihardan vazgeçirildi.

Olay, saat 09.00 sıralarında Konya Valisi Muammer Erol makamında iken, valilik binasında meydana geldi. Elinde pompalı tüfek ile valilik binasına gelen M.B., silahı boğazına dayayarak kapıdaki polislerin yanına geldi. Bir elinde de tabanca olan ve diğer elindeki tüfeği boğazından indirmeden içeriye girerek koridorda duvara sırtını dayayan M.K., iş istediğini söyledi. 150 bin lira borcu olduğunu söyleyen M.B., polisler tarafından sakinleştirilmek istendi. Polis olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, valilik binası giriş çıkışlara kapatıldı. Valiliğe gelen Asayiş Şube Müdürü Murat Ay tarafından ikna edilen M.B.'nin elindeki tüfek alındı, tabancanın ise kurusıkı olduğu belirlendi.

Gözaltına alınan M.B., valilikten çıkarılırken basın mensuplarının neden intihar girişiminde bulunduğunu sorması üzerine, "Çaresizlikten. 15 senedir borç ödüyorum" cevabını verdi. M.B., ifade için polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Valilik Binasında İntihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement