Konyaaltı 4. Kitap Fuarı Kapılarını Açtı - Son Dakika
Yerel

Konyaaltı 4. Kitap Fuarı Kapılarını Açtı

Konyaaltı 4. Kitap Fuarı Kapılarını Açtı

Konyaaltı Belediyesi 4.Kitap Fuarı, bu yıl "Kitaplar Yaşadıkça" temasıyla açıldı.

16.09.2013 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaaltı Belediyesi 4. Kitap Fuarı, bu yıl "Kitaplar Yaşadıkça" temasıyla açıldı.

Cam Piramit'te kitapseverlerin ziyaretine açılan Konyaaltı Belediyesi 4. Kitap Fuarı'nda 77 stantta 77 yayınevi yerini aldı. Tüm stantlar hazırlıklarını tamamlarken, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, fuarın ilk gününde yayın kuruluşlarını yalnız bırakmadı.

Her yıl ziyaretçi sayısı katlanarak artan Konyaaltı Belediyesi 4. Kitap Fuarı'nda bu yıl 70 yazar okurlarıyla buluşacak. Sinan Yağmur, Ahmet Ümit, Banu Avar, Nihat Hatipoğlu, Uğur Dündar, Ece Cemal Nur Sargut, Ece Temelkuran, İpek Ongun, Nihat Genç, Aret Vartanyan, Cezmi Ersöz, Kahraman Tazeoğlu, Ali Kırca ve daha birçok yayınevi, yazar, sanatçı ve fikir adamı Antalyalı kitapseverler ile bir araya gelecek.

Resmi açılışı 18 Eylül Çarşamba günü yapılacak olan fuarın ilk gününde ilginin oldukça yoğun olduğunu dile getiren Başkan Muhittin Böcek, geçtiğimiz yıl 120 bin olan ziyaretçi sayısının üzerine çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Antalyalı okur severleri bu fuarı ziyaret etmeye beklediklerini dile getiren Başkan Böcek, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlere de başarı dileklerinde bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konyaaltı 4. Kitap Fuarı Kapılarını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement