Konyaaltı Kitap Fuarı'na Yazar Akını - Son Dakika
Yerel

Konyaaltı Kitap Fuarı'na Yazar Akını

Konyaaltı Kitap Fuarı\'na Yazar Akını

Konyaaltı Belediyesi'nin bir gelenek haline getirdiği Kitap Fuarı, Cam Piramit'te devam ediyor.

23.09.2013 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaaltı Belediyesi'nin bir gelenek haline getirdiği Kitap Fuarı, Cam Piramit'te devam ediyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen fuarda ünlü sanatçı ve yazar kitapseverlerle buluştu.

16 Eylül Pazartesi günü kapılarını açan Konyaaltı Kitap Fuarı'nda ilk olarak Ece Temelkuran ve Vural Savaş, okurlarıyla buluştu. Fuarın ikinci günündü Ahmet Nesin ve Vural Savaş, okurları için kitap imza günü düzenledi. Fuarın üçüncü gününde ise Hakan Yılmaz Çebi, Ömer Özkaya Ahmet Şafak ve Vural Savaş, okurları ile buluşurken, dördüncü günde ise Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Cezmi Ersöz, Hakan Yılmaz Çebi, Ömer Özkaya, Bilal Şimşir, Mavisel Yener, Vural Savaş, Volkan Sönmez ve Erdem Karagöz okurları için imza günü düzenledi. Her gün yüzlerce vatandaşı ağırlayan fuarın beşinci günüyse İpek Ongun, Erdal Sarızeybek, Mavisel Yener, Vural Savaş, Muzaffer İzgü, Atilla Şenkon, Sevgi Özel, Metin Demirtaş, Orhan Bursalı, Vedat Burak Budak ve Volkan Sönmez fuarda kitapseverlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Konyaaltı Kitap Fuarı'nın altıncı gününde ise Uğur Dündar, Nihat Genç ve Eren Erdem okurlarıyla buluşurken, sevdikleri yazarlarla tanışma fırsatı bulan yüzlerce vatandaş, imzalı kitap alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Cemalnur Sargut, Kahraman Tazeoğlu, Ahmet Vehbi Vakkasoğlu, Bilal Şimşir, Mavisel Yener, Vural Savaş, Muzaffer İzgü, Saygı Öztürk, Atilla Şenkon, Sevgi Özel, Orhan Bursalı, Işık Kansu, Hanım Büşra Erdal, Vedat Burak Budak, Mehmet Perinçek, Metin Demirtaş, Özkan Öze, Tarık Uslu, Faruk Dilaver, Mehmet Altunpınar ve Orhan Baykal gibi birçok yazar fuarın altıncı gününde hayranlarıyla buluşan isimler oldu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, fuarı ziyaret eden yüzlerce vatandaşın sevdikleri yazarlarla tanışma fırsatı bulduğunu ve kitap imzalattıklarını belirterek, onların bu mutluluklarına ortak olduklarını kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konyaaltı Kitap Fuarı'na Yazar Akını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement