Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Öten: "Zor Bir Süreçte Görevi Devraldık. Ancak Oluşturulan Yeni Yönetim, Zorlukların Üstesinden Gelecek Bir Ekip" - Son Dakika
Yerel

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Öten: "Zor Bir Süreçte Görevi Devraldık. Ancak Oluşturulan Yeni Yönetim, Zorlukların Üstesinden Gelecek Bir Ekip"

Bank Asya 1.Lig takımlarından Konyaspor'un Basın Sözcüsü Güven Öten, zor bir süreçte görevi devraldıklarını ancak oluşturulan yeni yönetimin, zorlukların üstesinden gelecek bir ekip olduğunu belirtti.

25.10.2011 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'un Basın Sözcüsü Güven Öten, zor bir süreçte görevi devraldıklarını ancak oluşturulan yeni yönetimin, zorlukların üstesinden gelecek bir ekip olduğunu belirtti.

Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve geldikleri ilk maçta takımın galip gelmesinin kendilerini mutlu ettiğini bildirdi.

Tecrübeli ve genç futbolculardan oluşan iyi bir takıma sahip olduklarını son iki haftada içeride ve dışarıda alınan galibiyetlerle gördüklerini vurgulayan Öten, "Takımımız galip gelsin gelmesin biz bu göreve talip olduk ve bu kadroya sahip çıkacağız. Takım ve teknik heyetle ilgili farklı düşüncelerimiz yok. Zor bir süreçte görevi devraldık. İnsanları hemen umutlandırmak istemiyoruz. Ancak oluşturulan yeni yönetim zorlukların üstesinden gelecek bir ekip. Yönetim kurulunda bulunan insanların hepsi çok değerli ve başarılı insanlar. Elimizden geleni yapacağız ve Konyaspor'u layık olduğu noktaya getireceğiz" diye konuştu.

Öten, futbolculara kademe kademe ödeme yapılarak kafalarındaki soru işaretlerinin giderileceğini, zor günlerde takımın başında bulunan Teknik Direktör Osman Özdemir ile de göreve devam edeceklerini söyledi.

Başkan Ahmet Şan yönetiminde ilk yönetim kurulu toplantılarını yaptıklarını ifade eden Öten, yeni yönetim kurulunda görev dağılımının yapıldığını dile getirdi.

Yeşil beyazlı kulüpte 20 Ekim'de yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da seçilen yeni yönetim kurulunun görev dağılımı şöyle:

Fatih Yılmaz: 2. Başkan

Hasan Dağlı: Futbol Şube Sorumlusu

Zeki Çimen : Futbol Şube Sorumlusu

Güven Öten : Basın Sözcüsü

Mehmet Günbaş: Altyapı Sorumlusu

Mehmet Üzümcü : Altyapı Sorumlusu

Ahmet Baydar : Tesislerden Sorumlu Yönetici,

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Öten: 'Zor Bir Süreçte Görevi Devraldık. Ancak Oluşturulan Yeni Yönetim, Zorlukların Üstesinden Gelecek Bir Ekip' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement