Kooperatif Binasında Cinayet İşleyen Kooperatif Başkanına 8 Yıl Hapis - Son Dakika
Güncel

Kooperatif Binasında Cinayet İşleyen Kooperatif Başkanına 8 Yıl Hapis

Kooperatif Binasında Cinayet İşleyen Kooperatif Başkanına 8 Yıl Hapis

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde, tartıştığı 40 yaşındaki Tuncay Demir'i pompalı tüfekle öldüren Hilmiye Mahallesi Su Taşıma Kooperatifi Başkanı 47 yaşındaki Mehmet Bayrak 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

26.05.2017 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde, tartıştığı 40 yaşındaki Tuncay Demir'i pompalı tüfekle öldüren Hilmiye Mahallesi Su Taşıma Kooperatifi Başkanı 47 yaşındaki Mehmet Bayrak 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Yargıtay sürecini dikkate alan Mahkeme Heyeti sanığın tahliyesini kararlaştırdı.

İnegöl'de, Hilmiye Mahallesi'nde geçen yıl Mayıs ayında meydana gelen olayda Su Taşıma Kooperatifi Başkanı Mehmet Bayrak, tartıştığı Tuncay Demir'i kooperatif binasında bulunan pompalı tüfek ile ateş ederek öldürdü. Jandarmaya teslim olan Mehmet Bayrak verdiği ifadesinde, "Tuncay Demir kooperatife gelip haraç istedi. Para vermeyince bana hakaret etti. Çıkan kavgada pompalı tüfekle bacağına ateş ettim. Sonra da öldüğünü öğrendim" dedi.  Mahkemeye çıkartılan ve tutuklanan Mehmet Bayrak hakkında, İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Kasten adam öldürmek' suçundan dava açıldı. Mehmet Bayrak'ın karar aşamasına gelen yargılamasına devam edildi.

'HARAÇ İSTEDİ, BACAĞINA ATEŞ ETTİM'

Çıktığı son duruşmada, Tuncay Demir'i isteyerek öldürmediğini söyleyen Bayrak, "Kendisi gelip benden haraç istedi. Aramızda kavga çıktı. Pompalı tüfek ile istemeyerek onun bacağından yaralanmasına neden oldum. Hatta çağrılan ambulansa bindirilmesine eşlik ettim. Onu öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Sonra da öldüğünü öğrendim" diye konuştu.

Yapılan yargılama sonucu mahkeme heyeti Mehmet Bayrak'ı  8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı. Yargıtay aşamasını dikkate alan mahkeme heyeti Bayrak'ın tahliyesine karar verdi.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kooperatif Binasında Cinayet İşleyen Kooperatif Başkanına 8 Yıl Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement