Kopaş Kozmetik'te Humana Pazarlama Müdürü Burcu Ersoy Alp oldu - Son Dakika
Medya

Kopaş Kozmetik'te Humana Pazarlama Müdürü Burcu Ersoy Alp oldu

Kopaş Kozmetik\'te Humana Pazarlama Müdürü Burcu Ersoy Alp oldu

Kozmetik ve bakım ürünleri sektörüne öncülük eden yerel firmaların başında gelen Kopaş Kozmetik'te Humana Pazarlama Müdürlüğü görevini Burcu Ersoy Alp yürütecek.

24.09.2018 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kopaş Kozmetik'te Humana Pazarlama Müdürlüğü görevini Burcu Ersoy Alp üstlendi. Kocaeli Üniversitesi Kimya Bölümü mezunu olan Alp, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Biyokimya ve Boğaziçi Üniversitesi MBA eğitimlerini tamamladıktan sonra 2018 yılı itibariyle Harvard Business School'da Liderlik Gelişimi Eğitimi'ne başladı.

Kariyerine 2004 yılında Atlas İlaç bünyesinde tıbbi tanıtım sorumlusu olarak başlayan Alp, sonrasında aynı firmada Yurtdışı Pazarları İş Geliştirme Sorumlusu oldu. 2006-2010 yılları arasında Merck Sharp & Dohme Türkiye'de rahim ağzı kanseri aşısı Gardasil dahil olmak üzere farklı alanlarda asistan ürün müdürü olarak görev aldı. Bugörevin ardından Eli Lilly'de ve Dem ilaç bünyesinde farklı görevlere atanan Alp, 2014-2016 yıllarında Montero Gıda Bebek Beslenmesi grubunda Kıdemli Ürün Müdürü, ardından İLKO İlaç Spesifik Ürünler Grup Ürün Müdürü olarak çalıştı.

Son Dakika Medya Kopaş Kozmetik'te Humana Pazarlama Müdürü Burcu Ersoy Alp oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement