Köpeği ısıran çocuk, görenleri gülme krizine soktu - Son Dakika
Yaşam

Köpeği ısıran çocuk, görenleri gülme krizine soktu

Sivas'ın Altınyayla ilçesinde bahçe hortumu nedeniyle yavru köpekle anlaşmazlık yaşayan küçük çocuk kendisini kızdıran köpeği ısırdı, o esnada çevrede bulunanlar ise gülme krizine girdi. Köpek insanı ısırınca değil, insan köpeği ısırınca haber olur sözü gerçek oldu.

23.03.2021 23:02  Güncelleme: 23:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yurt dışından ailesi ile birlikte memleketi Sivas'ın Altınyayla ilçesine gelen 3 yaşındaki Ömer Tokmak, evin bahçesinde hortumla oynamaya başladı. O sırada bahçede bulunan yavru köpekte oyuna dahil oldu. Bu duruma sinirlenen minik Ömer yavru köpeğin hortumla oynamasını istemeyerek köpeği ısırdı. O esnada durumu gören küçük çocuğun yakınları gülme krizine girdi. Minik Ömer'in yavru köpeği ısırdığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

"ÇOK GÜLDÜK, SOSYAL MEDYAYA ATTIK"

Emirhan Kartal, minik Ömer'in köpeği ısırdığını belirterek, "Bir gün kapının önünde otururken arkadan bir sesler gelmeye başladı. Ailecek bakmaya gittik. Kale mahallesinin torunu Gazi Tokmak'ın torunu Ömer Tokmak, köpekle kavga ediyordu. Biz de o esnada güldük videoya çektik. Sosyal medyaya attık" dedi.

Köpeği ısıran çocuk, görenleri gülme krizine soktu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Köpeği ısıran çocuk, görenleri gülme krizine soktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • orhan: gülünecek bişey göremedim ben bunda. hayvanında canı var sonuçta 54 9 Yanıtla
  • ÇOCUK: ŞİMDİ ÇOCUK , AZ DAHA BÜYÜSÜN HAYVAN DÜŞMANI OLUR ISIRIYOR , TEKMELİYOR , VURUYOR , ŞİMDİ BU HİSLERİ OLAN İLERDE NELER YAPMAZ ALLAH BİLİR , AİLESİDE GÜLÜYORMUŞ GÜLÜN GÜLÜN SON GÜLEN İYİ GÜLER , ZİBİDİLER SANKİ MATAH BİRŞEY GİBİ , ENGELLEYİP EĞİTECEKLERİNE VİDEOYA ÇEKİP GÜLÜYORLAR 19 16 Yanıtla birisi : boş yapıp duyar kasma mal sadece gül geç 13 9 Ah Ah : Katılıyorum size. Fakat günümüzde her kötü olaya sevinen gülen insanlar var.Hatta size yorum yapan birisi boş yapma diye birşey yazmış ve hakaret etmiş yazık Ailesi terbiye göstermemiş belli ki bu durumda bile hakaret etmiş. 13 2
  • TUNÇ06: KÖTÜ BİR GÖRÜNTÜ..O ÇOCUK MİKROP KAPMAZ MI? 0 2 Yanıtla işler güçler: ooo tunç nerelerdeydin bayadır yorumlarda yoksun 0 0
  • işler güçler: yapma yav yapma 1 0 Yanıtla
  • A: Millet tıklanmak için ne yapacağını şaşırdı 0 0 Yanıtla
  • Hüseyin: Gülme krizine girdim bilginiz olsun. 0 0 Yanıtla

Advertisement