21 yaşındaki genç kadın, köpek gibi davranarak ayda 6 haneli rakamlar kazanıyor - Son Dakika
Dünya

21 yaşındaki genç kadın, köpek gibi davranarak ayda 6 haneli rakamlar kazanıyor

Kendisini köpek gibi hisseden ve sosyal mecralarda köpek taklidi yaparak içerik üreten 21 yaşındaki genç kadın ayda 6 haneli rakamlara ulaşan gelir elde ediyor. Genç kız şu ana kadar bir videodan kazandığı en yüksek rakamın 1.200 dolar olduğunu dile getirdi.

16.07.2020 11:26  Güncelleme: 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir çok insan, sadık doğaları, oyunculuğu nedeniyle köpekleri sever. Austin Teksas'tan Jenna Philips'in ise, dört ayaklı hayvan dostlarımızla daha güçlü bir bağı var. Küçüklüğünden beri kendisini köpek gibi hissettiğini söyleyen Jenna'nın hisleri de genç kadın büyüdükçe güçlenmiş. Jenna büyüdüğünde Chicago'da evcil hayvan rolü yapan bir grup insanla tanışacağı bir kongreye katıldı ve orada karşılaştıkları genç kadına ilham verdi.

İki yıl boyunca klinik optikçi olarak çalışan Jenna, OnlyFans adlı sitede kendisine bir profil oluşturdu. 18 ay boyunca yetişkinler için içerik üretti.

"KENDİMİ KÖPEK GİBİ HİSSEDİYORUM"

Genç kadın "Kendimi köpek gibi hissediyorum. Tek istediğim yerde yuvarlanmak, kafamın okşanması, koşmak ve oynamaktı. Hep bir köpek yavrusu gibi davrandım. "Aferin kızım" lafını duymayı severim, bu laf her zaman içimi ısıtır. Şimdi dönüp geriye bakınca bu his hep içimdeydi. Kızlar genelde kedi, tilki ve tavşan rolü yapıyor. Köpek gibi davrananların çoğu erkek. İlk kez evcil hayvan gibi davranmaya karar verdiğimde hangisini seçeceğimi çok düşündüm ve köpek gibi hissettiğimi fark ettim" dedi.

Köpek gibi davranıp ayda 6 haneli rakamlar kazanıyor

İÇERİKLERİ GÖRMEK İÇİN AYDA 140 LİRA ÖDEMELİSİNİZ

OnlyFans sayfasını oluşturduktan sonra Jenna işini bıraktı ve tam zamanlı olarak evcil hayvan rolü yapmaya başladı. 'Thatpuppygirl' adıyla oluşturduğu sayfasında evcil hayvan gibi davrandığı fotoğraflar yayınlamaya başladı.

Üyeler, Jenna'nın ürettiği içerikleri görmek için OnlyFans adlı siteye ayda 140 TL tutarında bir üyelik ücreti ödüyor.

Köpek gibi davranıp ayda 6 haneli rakamlar kazanıyor

"AYDA 6 HANELİ BİR RAKAM KAZANIYORUM"

Jenna köpek yavrusu rolünü oynamaya başladıktan sonra takipçi sayısında büyük artış olduğunu söyleyerek "Köpek yavrusu topluluğunun çoğunluğunu gay erkekler oluşturuyor. Kostüm alışverişine gittiğimde, üretilen her şeyin erkekler için olduğunu gördüm. Neden kadın olarak bir pazar yaratmayayım ki diye düşündüm. Artık tam zamanlı olarak bu işi yapıyorum. Gelirim 100 kat arttı ve ayda 6 haneli bir rakam kazanıyorum" dedi.

Köpek gibi davranıp ayda 6 haneli rakamlar kazanıyor

BİR VİDEODAN BİN 200 DOLAR KAZANDI

Jenna, takipçilerinden gelen önerilere göre kostümlü videolar ürettiğini ve bu doğrultuda gelirinin artırdığını belirtti. Genç kız bir video için bugüne kadar kazandığı en yüksek ücretin 1.200 dolar olduğunu söyledi. 21 yaşındaki genç kız severek yaptığı bir şeyden para kazandığı için çok mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

Köpek gibi davranıp ayda 6 haneli rakamlar kazanıyor
21 yaşındaki genç kadın, köpek gibi davranarak ayda 6 haneli rakamlar kazanıyor

Son Dakika Dünya 21 yaşındaki genç kadın, köpek gibi davranarak ayda 6 haneli rakamlar kazanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Bende hergün: Köpek gibi çalışıyorum asgari ücret alıyorum 12 1 Yanıtla
  • ZİYAA: Allah akıl-fikir versin. 10 0 Yanıtla
  • Tespit : Bizim youtuberler gibi sanat için soyunurum diyenler vardı. Şimdikiler ne varsa yaparım olmuş. Sosyal medyanın zararları 8 0 Yanıtla
  • 007: gelecek gittikçe çirkin bir hal almaya başladı.. Bundan 20-30 yıl sonrasını düşünemiyorum. Belki de hayvanlar da insan taklidi yapmaya başlar! 7 0 Yanıtla
  • SAYKO: KÖPEK OLMA İNSAN OL.. 7 0 Yanıtla
  • Dnz: para icin insanlığını unutmuş 6 0 Yanıtla
  • şatli: el deliye insanlık akıllıya muhtac kalır. 5 0 Yanıtla
  • fenerbahçeli: HERKEZ KURNAZ OLDU BE 5 0 Yanıtla
  • Asi: Bizde de var yediği kaba sicmakda 2 1 Yanıtla
  • at toynağı ye: kim kendini köpek gibi hayal edebilir ki 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İsrail'in Cenin'e düzenlediği saldırılarda 3 Filistinli öldü
    10:34 İsrail'in Cenin'e düzenlediği saldırılarda 3 Filistinli öldü

    Batı Şeria'nın Cenin kentine ve kentteki mülteci kampına İsrail tarafından düzenlenen bombardıman ve silahlı saldırılarda 3 Filistinli öldürüldü. İsrail güçleri, Cenin'e insansız hava aracıyla düzenlediği saldırıda 2 genci öldürdü ve 9 kişiyi yaraladı. Bir gencin ise gerçek mermilerle göğsünden vurularak öldürüldüğü bildirildi. İsrail birlikleri, Cenin'e ve Kabatiye kasabasına baskın düzenleyerek Filistinli militanlarla çatışmaya girdi. İsrail güçlerinin Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 7 Ekim 2023'ten bu yana 451'den fazla Filistinliyi öldürdüğü belirtildi.

  • Rusya'daki Ebeko Yanardağı 3.000 Metre Yüksekliğe Kül Püskürttü
    10:23 Rusya'daki Ebeko Yanardağı 3.000 Metre Yüksekliğe Kül Püskürttü

    Rusya'daki Ebeko Yanardağı, atmosfere 3.000 metre yüksekliğe kadar kül püskürttü. Yanardağın bulunduğu Paramuşir Adası'nda düzenli emisyonlar devam ederken, bu durum normal kabul ediliyor.

  • Çanakkale'de alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları devam ediyor
    10:11 Çanakkale'de alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

    Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında 15 Mart'ta alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları 14'üncü gününde denizden, havadan ve karadan devam ediyor. Şu ana kadar 4 göçmen sağ kurtarılırken, 23 göçmenin cansız bedenine ulaşıldı. Çalışmalar Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığı koordinesinde sürdürülüyor.

  • Kendilerinden geçtiler! Tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası'na katılan Gürcistan'ın büyük coşkusu
    09:59 Kendilerinden geçtiler! Tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası'na katılan Gürcistan'ın büyük coşkusu

    EURO 2024 play-off turunda Yunanistan'ı penaltılarda 4-2 mağlup eden Gürcistan, Türkiye'nin F Grubu'ndaki son rakibi oldu. Tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı elde eden Gürcistan'da futbolcular o anları soyunma odasında Kafkas dansıyla kutladı.

  • Endonezya'dan radikal karar! Hızla bataklığa çöken başkent Cakarta'yı adaya taşıyorlar
    09:57 Endonezya'dan radikal karar! Hızla bataklığa çöken başkent Cakarta'yı adaya taşıyorlar

    Endonezya'nın nüfusu 11 milyonu aşan başkenti Cakarta bataklık alana kurulu olması nedeniyle her yıl 25 santimetre çökerken, parlamentodan radikal bir karar geldi. Ülkenin başkentinin Borneo Adası'na taşınmasına onay verilirken, yeni başkent Nusantara'nın yeniden inşasının yaklaşık 32 milyar dolara mal olması bekleniyor.


Advertisement