Köpek Tartışmaya Yol Açmıştı! Site Yöneticisinin Damadı ve Kayınpederi Vurma Anları Kamerada - Son Dakika
Güncel

Köpek Tartışmaya Yol Açmıştı! Site Yöneticisinin Damadı ve Kayınpederi Vurma Anları Kamerada

Bursa'da köpek yüzünden tartıştığı 2 kişiyi öldüren site yöneticisinin yargılandığı duruşmada cinayet anının kamera görüntüleri izlendi. Sanık katil, cinayeti köpek yüzünden değil aidat tartışmasından kaynaklı işlediğini iddia etti.

11.08.2018 08:53  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Mudanya ilçesinde köpek yüzünden tartıştığı 2 kişiyi öldüren site yöneticisinin yargılandığı duruşmada cinayet anının kamera görüntüleri izlendi. Damadı ve kayınpederi öldüren sanık, kavganın gürültü çıkaran köpek yüzünden değil aidat yüzünden çıktığını iddia etti.

KÖPEĞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDUKLARI İÇİN VURDU

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Hacı Murat Konuk (38) isimli kişi yöneticiliğini yaptığı apartmanda köpeğinden şikayetçi olan bina sakinleri Ali Çelik (33) ile kayınpederi 55 yaşındaki Hilmi Şen'i tabancayla vurarak öldürdü. Cinayetten sonra yargılanmasına başlayan Konuk hakkında görülen ilk davada cinayet anının güvenlik kamerası görüntüleri izlendi.

Köpek Tartışmaya Yol Açmıştı! Site Yöneticisinin Damadı ve Kayınpederi Vurma Anları Kamerada

KÖPEĞİN GÜRÜLTÜ YAPMASI FİTİLİ ATEŞLEDİ

Olay Mudanya ilçesinde Ocak ayında meydana geldi. Ali Çelik oturdukları sitenin bahçesinde köpek besleyen site yöneticisi Hacı Murat Konuk'la köpeğin gürültü yapması sebebi ile tartıştı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü. Bir süre birbirine küfür ederek yumruklaşan taraflardan Hacı Murat Konuk üzerinde taşıdığı tabancayla Ali Çelik ve kayınpederi Hilmi Şen'i öldürdü.

TUTUKLU YARGILANIYOR

Olayın ardından gözaltına alınarak tutuklanan ve hakkında 2 kez müebbet hapis istemiyle dava açılan Hacı Murat Konuk ilk kez hakim karşısına çıktı. Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Konuk, maktuller Şen ve Çelik'in yakınları, sanık yakınları ve avukatları katıldı.

Köpek Tartışmaya Yol Açmıştı! Site Yöneticisinin Damadı ve Kayınpederi Vurma Anları Kamerada

''KÖPEK DEĞİL AİDAT''

Duruşmada savunma yapan Konuk, daha önce site aidatı yüzünden Ali Çelik ile aralarında husumet bulunduğunu kavganın asıl sebebinin bu olduğunu ve köpekle hiç alakası olmadığını ileri sürdü. Konuk, "Ben istemediğim halde site yöneticiliği yapıyordum. Ali Çelik kaynanası ve kayınpederi ile sitede oturuyordu. 2 ay aidat ödemedi ben de kendisinden aidatı ödemesini istemiştim hatta bu konuyu konuşmak için sitedeki bir kamelyaya çağırmıştım. Orada aidat yüzünden tartışmıştık. Komşularımız da görmüştü. Köpek yüzünden değil aidat yüzünden bana karşı husumeti vardı. Olay günü de öldürme kastım yoktu. Kavga ettik eşim bağırıyordu. Kayınpederi sonradan gelip bana vurdu kendimi ve eşimi korumak olayı sakinleştirmek için rast gele ateş ettim. Amacım öldürmek değildi" ifadelerini kullandı.

Sanığın ifadeleri üzerine Hilmi Şen'in eşi Ali Çelik'in kayınvalidesi söz alarak kendisinin damadının evinde kaldığını, daha önce de köpek yüzünden damadı ve sanık arasında tartışma yaşandığını ve bu tartışmanın güvenlik kamerasına yansıdığını, o tartışma sırasında da sanığın kendilerine küfür ettiğini belirtti.

"AİDAT TARTIŞMASINDAN SONRA GÖRÜŞMEYE DEVAM ETTİLER"

Olay günü yaşananları anlatan Ali Çelik'in eşi Elif Çelik ise eşinin kimseye kin gütmediğini kamelyadaki aidat tartışmasının ardından sanık ve ailesi ile görüşmeye devam ettiklerini dile getirdi. Elif Çelik olay günü eşinin gayet sakin bir şekilde sanıkla konuşacağını söylediğini ve olay anını görmediğini kaydederek, "Eşim sakin bir insandı. Olay günü de sakin bir şekilde konuşacağım dedi. Annemle birlikte çıktılar. Ben oğlum korktuğu için peşlerinden gitmedim. Bir süre bağırış sesi duydum daha sonra birkaç el silah sesi geldi. Olayın meydana geldiği yere gittiğimde eşim ve babam kanlar içerisindeydi. O esnada bayılmışım gerisini hatırlamıyorum" diye konuştu.

Köpek Tartışmaya Yol Açmıştı! Site Yöneticisinin Damadı ve Kayınpederi Vurma Anları Kamerada

''KÖPEĞİ ŞİDDETLE EĞİTİYORDU''

Maktul Hilmi Şen'in kızı Ali Çelik'in baldızı Selda Şen ise sanığın uzun zamandır köpeği beslediğini, köpeğin saldırgan olmasından korktukları için rahat edemediklerini anlattı. Selda Şen sanığın köpeğe şiddet uygulayarak ve bağırarak eğitim verdiğini dile getiren Selda Şen sanıktan şikayetçi olduğunu, olay günü yaşananların kaydedildiği kamera görüntülerinin seslerinin çözülmesini istediğini belirtti.

OLAYIN GÖRÜNTÜLERİ İZLENDİ

Duruşmada tanık ifadelerinin ardından olay günü yaşananları kaydeden güvenlik kamerasının görüntüleri izlendi. Güvenlik kamerası görüntülerinde sanık Hacı Murat Konuk'un maktul Ali Çelik'e saldırdığı, komşuları olduğu öğrenilen birkaç kişi tarafından zor zapt edildiği, bağırma sesleri üzerine olay yerine gelen Hilmi Şen'in sanığa bir tane yumruk attığı sanığın bunun üzerine yeniden boğuşmaya başladığı ve ardından silahla maktulleri vurduğu görüldü. Olaydan sonra maktulleri izleyen sanığın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ise dikkat çekti.

DUDAK OKUMA TALEPLERİ REDDEDİLDİ

Mahkeme heyeti müşteki avukatı ve müştekilerin dudak okuma taleplerini reddederek duruşmayı eksik hususların giderilmesi ve geri kalan tanıkların dinlenmesi için ileri bir tarihe erteledi.

Köpek Tartışmaya Yol Açmıştı! Site Yöneticisinin Damadı ve Kayınpederi Vurma Anları Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Köpek Tartışmaya Yol Açmıştı! Site Yöneticisinin Damadı ve Kayınpederi Vurma Anları Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • ..: Apartmanlar hep sorunlu.köpek gürültü krizi her apartmanda var. 13 2 Yanıtla
  • Uhu: Allahin magandasi.. Sana mi kaldi dayilik.. Aidat ödemiyorsa tutarsin zaptini gecer gidersin.. 11 4 Yanıtla
  • yorum : Bir kaç yıl sonra çıkar veya firar eder aramıza katılır sonra katilliğine devam eder 13 2 Yanıtla
  • Urfalı: Burda herkes adama atıp tutmuş ama adama iki kişi birden dalana kadar adam silahını çıkarmamış bir de belki adama ana avrat küfrettiler ne biliyorsunuz. Size iki kişi dalda ve ana avrat küfretse üzerinizde de silah olsa eminim hiçbir şey yapmazdınız değil mi? Ancak şöyle eleştirilebilir bacaklarından vurabilirdi. 1 12 Yanıtla jale: bir urfalidanda ancak bu yorum beklenirdi sasirdikmi ? tabi ki de hayir 4 0
  • Kenan: Arkadan en son gelen adam o yumruğu atmasa hiç bi şe olmazmış 9 0 Yanıtla
  • CENGIZHAN: BİZİM SİTEDE DE BİR ARZA VAR 3 ARAÇLIK YER KAPLAYACAK ŞEKİLDE HER GÜN ARACINI PARK EDİYOR OTOPARK A YAPTIĞININ YANLIŞ OLDUĞUNU SÖYLEYEN KİŞİYE DE KÜFÜR ETMİŞ. AZ KALDI BİR KAÇ GÜNE SON DK HABERDE BURDA OKURSUNUZ PARK YÜZÜNDEN KAFASINA SIKILMIŞ DİYE . 9 0 Yanıtla
  • Turşu: Silahları toplayın. Texasın tok yediği yerde yaşamaya çalışıyoruz. 9 0 Yanıtla
  • Görgü: Madem köpek besliyorsun git MÜSTAKİL evde otur...Milleti rahatsız etme hakkın yok..Bu tipleri İDAM edeceksin... 8 0 Yanıtla
  • Meraklı vatandaş: Olayı sakinleştirmek için silah sıktım diyor..!n nasıl yani..? 7 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Advertisement