14.5 Ay Sonra Cesedi Bulunan Madenci Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

14.5 Ay Sonra Cesedi Bulunan Madenci Toprağa Verildi

14.5 Ay Sonra Cesedi Bulunan Madenci Toprağa Verildi

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen köprü faciasında çayda kaybolan ve 14.5 ay sonra cesedi bulunan emekli madenci Aziz Gülşen'in cenazesi toprağa verildi.

24.04.2015 10:43  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

65 yaşındaki Resmiye Gülşen, eşinin cenazesinin arkasından, Hayat arkadaşım diyerek gözyaşı döktü. Faciada 4 kişi hala kayıp.

CESEDİ İŞ MAKİNESİNİN KEPÇESİNE TAKILDI

Geçen yıl 6 Nisan'da ilçenin girişindeki Çaycuma Köprüsü'nün 48 metrelik bölümünün çökmesiyle, içinde 11 yolcu bulunan minibüs ile köprüden geçen 4 kişi alttaki Filyos Çayı'na düşmüş, 10 kişinin cesedi bulunurken, 5 kişiye ulaşılamamıştı. Geçen 24 Haziran'da köprüye yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta çay yatağından kum-çakıl alan firmaya ait iş makinesinin kepçesine takılması sonucu bulunan cesedin, Adli Tıp Kurumu'ndaki DNA incelemesinde, kayıp 5 kişiden Aziz Gülşen'e ait olduğu saptandı.

"HAYAT ARKADAŞIM" DİYEREK AĞLADI

Aziz Gülşen'in cesedi, Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemenin ardından gece Çaycuma Devlet Hastanesi morguna getirildi. Gülşen'in cenazesi, sabah da cenaze aracıyla hastane morgundan alınarak ilçeye bağlı Yolgeçen Köyü'ndeki evine götürüldü. Cenaze, evin önünde araçtan indirilmezken, Aziz Gülşen için Kuran okundu. Bu sırada Gülşen'in eşi Resmiye, kızları 36 yaşındaki Sakine, 45 yaşındaki Saniye, 33 yaşındaki Sevil ve oğlu 39 yaşındaki Dursun Gülşen gözyaşlarını tutamadı. Resmiye Gülşen, dua edilmesinden sonra köy meydanına götürülen eşinin cenazesinin arkasından, Hayat arkadaşım diyerek gözyaşı döktü.

MEZAR İKİNCİ KEZ AÇILDI

Aziz Gülşen'in köy meydanında kılınan cenaze namazına Vali Yardımcısı Mehmet Tevfik Emre, Çaycuma Kaymakam Vekili Cem Afşin Akbay, Çaycuma Belediye Başkanı Ak Partili Mithat Gülşen de katıldı. Gülşen'in cenazesi, cenaze namazı sırasında da araçtan indirilmedi. Bu sırada, facianın hemen ardından köy mezarlığında açılan, ancak Gülşen'in cesedinin bulunamaması üzerine kapatılan mezar, 14.5 ay sonra cesedin bulunmasıyla ikinci kez açıldı. Gülşen'in cenazesi, öğleden önce kılınan cenaze namazının ardından, ikinci kez hazırlanan mezara konularak defnedildi.

"HER GÜN MEZARINA GİDECEĞİM"

Evin önünde taziyeleri kabul eden Resmiye Gülşen, eşinin cesedinin bulunması nedeniyle Allah'a şükrettiğini söyledi. Resmiye Gülşen, 15 aydır dua ediyordum. Umudum hem vardı, hem yoktu. 'Allah bilir' diyorduk. Allah'ıma çok şükür bunu da gösterdi bize. Allah'ımız bize yardımcı oldu. Bu sürede acımızı içimizde yaşadık. Her gün mezarına gidip dua edeceğim dedi.

HALA 4 KİŞİ KAYIP

Köprü faciasında Filyos Çayı'na düşen, Çaycuma Belediye Başkanı Ak Partili Mithat Gülşen'in yeğeni üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Sezgin Gülşen ile ev hanımı 49 yaşındaki Kadın Saraç, 66 yaşındaki Tahir Özkara ve 59 yaşındaki Necati Azaklıoğlu hala kayıp.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 14.5 Ay Sonra Cesedi Bulunan Madenci Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Ünlü sanatçı Umut Akyürek, estetik operasyonlar sonucu "Yerli Angelina Jolie" lakabını almasının ardından yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak virüsün ciddiyetini vurguladı. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement