Köprüden kaçak geçen şoföre 140 bin TL para cezası kesildi - Son Dakika
Güncel

Köprüden kaçak geçen şoföre 140 bin TL para cezası kesildi

İngiltere'de bulunan The Mersey Köprüsünden 70 TL değerindeki geçiş ücretini ödememek için kaçak geçen kadına 140 bin TL değerinde para cezası kesildi.

24.08.2019 19:27  Güncelleme: 23:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'ninHalton şehrinde yaşayan beş çocuk annesi 38 yaşındaki Lisa Kent, çocuklarını okula götürürken geçtiği Mersey Gateway köprüsünden 10 sterlinlik (70 TL)bilet almadığı ortaya çıkınca 20 bin sterlin (140 bin TL) para cezasına çarptırıldı.

Lisa, 2018 yılında Runcorn'a taşındığını ve Halton'da yaşadığı için köprü ücretinden muaf olduğunu sandığı için geçiş bileti almadığını söylerken, köprünün işletme şirketi Lisa'nın, Halton'da oturma kaydını yaptırmadığı için bu durumla karşılaştığını açıkladı.

Köprüden kaçak geçen şoföre 140 bin TL para cezası kesildi

"BİLSEYDİM GEÇMEZDİM"

Kendisne verilen 20 bin sterlinlik para cezasını nasıl ödeyeceğini bilmediğini söyleyen Lisa, "Durumun bu noktaya geleceğini bilseydim köprüden geçmezdim" dedi.

Merseyflowve Mersey köprü geçiş kurumunun sözcüsü, bölgede oturan kişilerin kişi başına bir arabayı kaydettiklerini yıllık 10 sterlin karşılığında istedikleri kadarekstra ücret ödeme zorunda kalmadan köprüyü kullanabildiklerini söyledi.

Köprüden kaçak geçen şoföre 140 bin TL para cezası kesildi

Son Dakika Güncel Köprüden kaçak geçen şoföre 140 bin TL para cezası kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Sondakika: Haber bile doğru haber sunmuyor kadın 2017 den beri 140 geçiş yapmış ve yüzlerce mektup gitmiş ama hiç temasa geçmemiş bu ceza mahkeme kararıyla verilmiş tek bir kaçak geçiş için değil 36 1 Yanıtla Bunlar kurnaz: Akl sıra bizim ülkedeki hükümet böyle değil demeye getiriyolar övmek için 23 5 ....: Mal 20 bin sterlin yani 140 bin tl diyor sen 140 defayı nerden çıkardın 2 1
  • Deli mıho : Bizde biriktiriyorlar seçim malzemesi, için koyunlara veriyorlar.. anlayan anlar 23 12 Yanıtla
  • Vtec: Bizim köprulerde keske boyle olsa 3. Kopru İstanbullular yıllık 70 liraya gecılse guzel olmazmı bır sefer kayıt yap 70 TL ver bır yıl ıstedıgın kafar gec ama bizde her gecıste alıyorlar adam her gun kullanıyorsa siz dusunun kac para gıder 14 1 Yanıtla
  • vbnmöm: bu avrupadakı ulkelerde cezalar aşırı derecede fazla asla af yok.kurallar cok katı ve agır bızım memlekette daha 100 lıra cezada mıllet ısyan edıyor görun cok özendıgınız ulkelerde yasam cok zor. 6 5 Yanıtla Pompacı : İyi oku yıllık 10 sterlin verip istedikleri kadar üçretsiz geçiyorlar bizim ülkemizde her geçişte kazık atıyorlar 16 6 Bedri: Aldıkları maaşı da söylesene.Onlar kaç aylık maaşla araba alabiliyor sen kaç aylık maaşla alabiliyorsun.Bir kıyasla bakim 19 3 Köylü : Çok doğru tespit ama küçük bi fark var.. Ordaki gelir düzeyi ile burdaki arasında biraz farklı...biraz işte... 10 0 Erol: Hadi lan ordan sen de 6 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement