Köprünün Bir Ayağı Daha Böyle Çöktü - Son Dakika
Güncel

Köprünün Bir Ayağı Daha Böyle Çöktü

Köprünün Bir Ayağı Daha Böyle Çöktü

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesindeki köprü faciasında bugün meydana gelen ikinci çökme anı böyle görüntülendi.

09.04.2012 19:16  Güncelleme: 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesindeki köprü faciasında bugün meydana gelen ikinci çökme ânını, bir kişi cep telefonuyla görüntüledi.

Görüntüde cuma günü çöken köprünün geri kalan bölümünün büyük bir kısmı da büyük gürültüyle çöküyor. Çökme sırasında ise büyük panik yaşandığı görülüyor.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çaycuma ilçesinde Filyos Çayı üzerindeki köprünün bir bölümü çökmesi sonucu kaybolan ve hâlâ bulunamayan 14 kişinin arama çalışmalarına deniz polisi de destek veriyor.

Samsun, Sinop ve Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 3 dalgıç suya girerek 2 dalgıç da Zodyak botla sopalar kullanarak kayıp kişileri bulmaya çalışıyor. Görüş mesafesinin düşük olması nedeniyle dalış yapamayan dalgıçlar, akıntıyla birlikte suda ilerliyor.

Zonguldak'ta görevli dalgıç polis Ataman Şekerci, bir görgü tanığının, olaydan sonra köprünün yaklaşık 250 metre ilerisindeki bölgede minibüsü sürüklenirken gördüğünü belirttiğini, bu doğrultuda arama çalışmalarını yürüttüklerini söyledi.

Suyun debisinin yüksek olmasına karşın botla ve suya girerek arama çalışmasını sürdüreceklerini anlatan Şekerci, şunları kaydetti:

"14 kişilik ekiple kayıpları arıyoruz. Yaklaşık 12 kilometrelik alanda tarama yaptık. Suda görüş mesafesi olmadığından dalamıyoruz. Çay yatağında 10 metreyi bulan çukurlar var. Minibüs buralara girmiş de olabilir"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köprünün Bir Ayağı Daha Böyle Çöktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement