Koray Avcı Bozüyük'te Fırtına Gibi Esti - Son Dakika
Yerel

Koray Avcı Bozüyük'te Fırtına Gibi Esti

Koray Avcı Bozüyük\'te Fırtına Gibi Esti

Bozüyük Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Gençlik Konseri’nde sevilen sanatçı Koray Avcı Bozüyüklü hayranları ile buluştu.

22.05.2017 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Gençlik Konseri'nde sevilen sanatçı Koray Avcı Bozüyüklü hayranları ile buluştu.

Yeşilkent Fatih Sultan Mehmet Parkı Amfi tiyatrosunda gerçekleştirilen konser, soğuk havaya rağmen yoğun ilgi gördü. Programa Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Demir, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda Bozüyüklü katıldı. Konserde ilk olarak sahne alan ses sanatçısı ve Bozüyük'ün yetiştirdiği yeteneklerden biri olan Serkan Kıranlı, Bozüyük için bestelenen şarkıyı seslendirdi. Bozüyük şarkısı alanda bulunanlar tarafından uzun süre alkışlandı.

Serkan Kıranlı'nın performansının ardından sahneye davet edilen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı muhteşem performansı ve bu güzel beste için Kıranlı'ya teşekkür ederek plaket takdim etti. Başkan Bakıcı; 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramını kutlayarak "İnşallah sağlık sıhhat içerisinde nice bayramları kutlamak hepimize nasip olsun. Gençlere gerçekten önem veriyoruz. Az önce Serkan kardeşimizin okumuş olduğu şarkıyı ilk bize getirdiğinde gerçekten dedik ki Bozüyük'ün artık farklı alanlarda tanıtılması anlatılması gerekiyor. ve bununla birlikte fraklı projelere de imza atmamız gerekiyor. Bugün ilk defa bu şarkıyı burada yayınladık ve bundan sonra tanıtımını her alanda her platformda yapmaya gayret sarf edeceğiz. Ama muhakkak ki farklı etkinliklerin de farklı projelerinde olması gerekiyor. Biz gençlerimizin üniversite sınavlarından biraz daha ayrılmaları, streslerini atmaları, moral bulmaları, motivasyonlarını yükseltmeleri için bu tür aktiviteleri yapmaya çalışıyoruz. Bu 19 Mayıs ile ilgili Atatürk'ün çok güzel bir sözü var. "Çocuklarımızı artık düşüncelerini hiç çekinmeden açıkça ifade etmeye, içten inandıklarını savunmaya, buna karşılık başkalarının da samimi düşüncelerine saygı beslemeye alıştırmalıyız. Aynı zamanda onların temiz yüreklerinde; yurt, ulus, aile ve yurttaş sevgisiyle beraber doğruya, iyiye ve güzel şeylere karşı sevgi ve ilgi uyandırmaya çalışmalıyız" dedi.

Konuşmasında; gençlerin daha aktif olmaları gerektiğini ve gençler için farklı projeler ürettiklerini belirten Başkan Bakıcı "11. Sınıfların tamamını şu anda Çanakkale ruhunu yaşamaları ve anlamaları için Çanakkale'ye götürüyoruz. Bundan sonra da 'vatan eğer ki söz konusu ise gerisi teferruattır' anlayışının muhakkak onların akıllarında olması gerekmekte. Birçok alanda farklı projelerimiz devam ediyor. Bizim için hem gençlerimiz hem de bayanlarımız çok önemli. Bayanlara pozitif ayrıcalığımız yine devam ediyor. Bu sene de Allah nasip ederse; geçen sene beş bin kişiyi Konya'ya götürdük. Bu sene de Bolu, Abant, Yedigöller gezileri bayanlarımıza armağan olacak. Son söz olarak şunu söylemek istiyorum. Biz bu göreve geldik, 3 yıldır bu memlekete hizmet etmeye çalışıyoruz" diyerek programa katılan herkese teşekkür etti.

Başkan Bakıcı'nın konuşmasının ardından programın sunucusu ünlü tiyatrocu Paşhan Yılmazel tarafından sevilen sanatçı Koray Avcı sahneye davet edildi. Bozüyüklü hayranları ile buluşan ve sevilen şarkılarını seslendiren Koray Avcı karşısında gördüğü kalabalık karşısında şaşkınlığını gizleyemezken Bozüyük'te böylesine özel bir günde böylesine muhteşem bir seyirci karşısında konser veriyor olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Yaklaşık 1 buçuk saat sahnede muhteşem bir performans sergileyen Avcı, unutulmaz bir konsere imza attı. Binlerin eşlik ettiği şarkılar Bozüyük'te yankılanırken konser sonunda Başkan Fatih Bakıcı, Koray Avcı'ya plaket takdim ederek göstermiş olduğu performans nedeni ile teşekkür etti. Soğuk havaya rağmen amfi tiyatroyu dolduran Bozüyüklüler unutulmaz bir akşam yaşadı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koray Avcı Bozüyük'te Fırtına Gibi Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement