Körfez Belediyesi'nden Mahalle Temasları - Son Dakika
Yerel

Körfez Belediyesi'nden Mahalle Temasları

Körfez Belediyesi\'nden Mahalle Temasları

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kuzey Mahallesi ve Ağadere Caddesi ziyaret ederek burada vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

08.10.2015 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kuzey Mahallesi ve Ağadere Caddesi ziyaret ederek burada vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Mahalle ve bölge esnafının ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Baran, "Söz verdiğimiz hizmetlerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. Her mahallemize eşit hizmet götürmek için seferber olduk" dedi.

Körfez Belediyesinin bu zamana kadar yaptığı çalışmaları vatandaşa aktaran Başkan Baran, vatandaşları yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Belediye Başkanı İsmail Baran, "Vermiş olduğunuz destek ve güvenden ötürü ayrıca teşekkür ediyorum. Sizlerin bu güvenini ve desteğini gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bütün gayretlerimizle ilçemize en güzel hizmetleri gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

Çocuklarla da bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mahalle de top oynayan çocuklarla birlikte kısa bir süre oyun oynadı. Çocuklara gösterdiği ilginin ardından çeşitli hediyeler dağıttı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Körfez Belediyesi'nden Mahalle Temasları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement